5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

BLIJF ALERT

Jullie zitten nu in het heetst van deze licht/duister strijd. De mensen die ‘zien’ merken het al op, er gebeuren de meest vreemde dingen, de misleiding is groot en gewoon zichtbaar als je er op let. Er zullen steeds meer berichten komen die jullie ogen verder doen open gaan en ook nu is er weer een deel van de massa aan het ontwaken.

De natuur doet ook haar werk: zeer hoge instroom van energie, zeer hoog, de mensen die zich er op afgestemd hebben voelen het allemaal en de mensen die nog onbewust zijn voelen ook de symptomen van de integratie van deze nieuwe energie, alhoewel zij niet kunnen verklaren wat het dan precies is waar ze ‘last’ van hebben.

De Meester zei: “Mijn teken zal aan de hemel staan”. Iedereen verwachtte dat er een kruis te zien zou zijn in de lucht. Maar het is geen kruis, het executiemiddel zal nooit een teken zijn. Zie je de misleiding van eeuwen en eeuwen? Het is het teken van de belofte: de conjunctie die te zien was als een ster en door de mensen de Ster van Bethehem genoemd wordt. Dat teken was zichtbaar voor de hele mensheid. Dit teken is het enige juiste teken. Nu is het tijd voor het vervolg.

Bereid je voor op ongebruikelijke manifestaties. Let op de lucht, de zon staat op een andere plaats dan enige tijd geleden. Let op je innerlijke stem, je gevoel en de instroom van energie die je voelt. Er zullen onverwachte wendingen en ontwikkelingen zijn die je zullen verbazen en waar je blij mee zult zijn. Word als een kind dat uitkijkt naar een feestje, want zo zal het gevoel zijn. Het zal zich stukje bij beetje ontvouwen.

Kijk omhoog naar de lucht, daar zullen de manifestaties als eerste te zien zijn. De Meester zei nog iets: ‘De krachten van het heelal zullen uit balans raken. En dan zullen ze Mij zien komen in een wolk, met macht en schitterende majesteit. Dus als deze dingen beginnen ga dan rechtop staan en kijk omhoog, want dan is het dichtbij “ (Lukas en Johannes). Heb je de foto’s van de wolken gezien? Heb je gezien dat ze een vorm hebben die nog nooit eerder gezien is? Wees alert op alle tekens, die zullen jullie meer vertellen dan het nieuws op jullie televisies.

Blijf in het licht en zie de absurde pogingen van de duisternis om verborgen te blijven, iets dat onmogelijk is. Alles komt aan het licht, de hogere trilling en frequentie duwt alles naar de oppervlakte waar het gezien zal worden. Door iedereen! Blijf rotsvast in de zekerheid dat alles goed komt, want het is al goed. In de vijfdimensionale trilling gaat manifestatie veel sneller dan je verwacht. De chaos in de wereld verdwijnt. Voorgoed!

Wéét!

De Blue Spirits


Terug naar: Channelings van de Blue Spirits