5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

DE TOEKOMST STAAT VAST

  

De energie schiet omhoog, alwéér! Na de conjunctie op 21 december 2020 houdt het niet meer op. Zonnevlammen laten hun energie los richting de aarde en het komt steeds heftiger binnen. Ook nu is de energie weer intens en zoals deskundigen zeggen houdt het ook nog wel even aan, er zijn weer twee grote uitbarstingen van de zon onderweg. In de lucht worden steeds vaker over de hele wereld vreemde ‘wolken’ gesignaleerd die draaien en pulseren. En de situatie in de wereld wordt er niet beter op.

BS: Geloof je het?

P: Oh, welkom, ik wist niet dat jullie me gehoord hadden terwijl ik dit schreef

BS: wij staan altijd met je in verbinding, wij horen elk woord dat je denkt. Maar we herhalen de vraag: “Geloof je het’?

P: Ik wéét. Ik wéét dat het allemaal goed komt, goed is. Want dat is de belofte, maar het duurt te lang, we zijn moe.

BS: Wij begrijpen dat, maar je gelooft dus wel dat het Waarheid is.

P: Ja, dat moet, het is onze enige houvast.

BS: Dat is geen goede reden, dat klinkt als wanhoop.

P: Nee, dat is het niet, het is meer het besef dat wij als Lichtwerkers zo’n beetje alles hebben gedaan wat we kunnen en dat we jullie hulp hard nodig hebben.

BS: Jullie krijgen onophoudelijk hulp, we hebben dit al eerder gezegd, maar zie je het ook?

P: Wel in de luchten en ik voel ook de energie, maar we ‘zien’ verder nog niet veel veranderen, het lijkt wel of het er alleen maar beroerder uit komt te zien.

BS: Dat lijkt zo. De belofte staat, er wordt van alles gedaan dat jullie nog niet zien. De verschuiving is volop gaande en jij – jullie – allemaal zijn er deel van. Maar is het jouw Waarheid? Is het jullie Waarheid?

P: Het is al moeilijk om de situatie in de wereld bespreekbaar te maken, ik geloof het en velen met mij, maar hoe vertel je aan de mensen dat de shift gebeurt? De mensen die het weten voelen en weten het, zij nemen de energie op in lichaam en geest, maar de mensen die nog in het oude geloven staan hier niet voor open.

BS: En toch kunnen ze de energie niet vermijden, die raakt hen net zo goed.

P: Daar hebben jullie gelijk in, maar zij ervaren het heel anders.

BS: Als de steeds hogere trilling bewuste mensen bereikt dan weten ze wat er gaande is, dan nemen ze de energie op en wat er nog aan oude energie bij die persoon is die komt naar de oppervlakte. Een bewust persoon verwerkt dat en laat het los. Bij een mens die in de oude energie leeft gebeurt dat precies op dezelfde manier, maar met één groot verschil.

P: ze zijn niet bewust

BS: Juist. Er komen allemaal oude stukken naar de oppervlakte die losgelaten moeten worden. Maar deze mensen beseffen niet dat men het zelf moet verwerken en loslaten, zij willen deze losgemaakte oude energie kwijt aan anderen. Ze brengen het niet naar het Licht – lees bewustzijn – om getransformeerd te worden, maar projecteren het op een ander.

P: Dat is nogal een verschil!

BS: Dat is het zéker. Daarbij worden ze ook nog eens dagelijks met duisternis gevoed door alle berichten die ze zien en/of horen. Met de donkere stukken die in henzelf losgewoeld wroden wordt de duisternis alleen maar intenser.

P: Ik begrijp het, hoe kunnen we hen helpen?

BS: Je kunt alleen maar het Licht zijn, een voorbeeld, maar door degenen die al diep in de duisternis verzonken zijn wordt jouw Licht niet of nauwelijks opgemerkt.

P: Dus jullie zeggen dat we verder niets voor hen kunnen doen?

BS: Alles is afhankelijk van de vrije wil. Diegene zal het Licht pas zoeken en ook zien als men de keuze maakt om niet meer in de duistere berichtgeving en in de duistere gedachten te willen blijven.

P: Zal iedereen daar uiteindelijk voor kiezen?

BS: Wij hopen het samen met jou, wij mogen nog steeds geen inbreuk maken op de persoonlijke vrije wil, alhoewel wij via de ziel wel duwtjes geven.

P: Dus het water moet ons eerst tot de lippen staan?

BS: Nee, zover komt het niet. De shift van de Aarde gaat door, het is een feit. De energie verhoogt elke dag. Men zal ontwaken, maar dan zal jullie hulp nodig zijn, heel erg nodig. Meer kun je nu niet doen.P: Het klinkt een beetje om moedeloos van te worden.

BS: Integendeel. Wees blij, wees bewust, geniet van deze prachtige tijd. Het ligt allemaal aan je mindset, positief of negatief. Probeer waarnemer te zijn en blijf daarbij in je Licht en Kracht. Jullie toekomst staat vast, alles is goed.

Wéét! 

Terug naar CHANNELINGS VAN DE BLUE SPIRITS