5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

DIALOOG

Tijdens een channeling met mijn Blue Spirits ontstond een gesprek, het was anders dan anders, normaal gesproken ontvang ik een hele boodschap in één keer, dit keer werd mij gezegd vragen te stellen:

P: Er komen van over de hele wereld allerlei channelings over het Aquariustijdperk en de uitlijning van Jupiter en Saturnus. Maar wat is er méér te vertellen?

BS: Er is altijd meer te vertellen, maar het Aquariustijdperk is niet begonnen op 21 december maar al veel eerder. Deze datum is wel een mijlpaal omdat er een groot energetisch portaal geopend is. De Aarde en de mens zich nu gaan harmoniseren met deze instromende lichtenergie.

P: Hoe zal de Aarde zich gaan harmoniseren?

BS: de Aarde is al lichter geworden – helderder. Het Licht is anders. Als je een verhoogd bewustzijn hebt heb je het al opgemerkt: het zonlicht is totaal anders, feller en scherper dan normaal in deze tijd van het jaar. De zon heeft ook een andere vorm, het is een lichtveld geworden. De Aarde neemt deze fellere instroom van de zon in zich op. Het zal nog versterkt worden als jullie richting het voorjaar gaan.

P: en de mensen, hoe gaan die zich harmoniseren met deze lichtenergie?

BS: om deze hoge energie op te kunnen nemen moet er ruimte voor zijn. Oude, lagere energie moet worden losgelaten, er is geen plek meer voor en wordt als het ware uit jullie systeem geduwd. Alle negativiteit en emoties die een lage trilling hebben worden komen naar de oppervlakte om losgelaten te worden. Alleen liefde blijft. Als mensen nog volop in dit proces zitten van verwerken en opruimen of er zelfs nog niet aan begonnen zijn, dan wordt dit proces versneld door de hoge energie die nu binnenkomt. Daarmee worden soms meerdere lagen van lagere trillingen tegelijkertijd losgemaakt, dit kan een lastig proces zijn.

P: dat is zeker niet gemakkelijk, zullen mensen dat kunnen hanteren?

BS: Natuurlijk, niemand wordt boven zijn/haar kracht beproefd, maar het zal niet gemakkelijk zijn: én de instroom van hoge energie én het loslaten van oude energie tegelijkertijd vergt doorzettingsvermogen. Er zullen mensen zijn die ervoor kiezen om dit proces niet aan te gaan.

P: En dan? Wat gebeurt er dan?

BS: Die keuze ligt bij de mens zelf, daar kunnen en mogen wij ons niet in mengen. Maar als de nieuwe, hogere energie afgewezen wordt terwijl de instroom doorgaat en intenser wordt – het is kosmisch en niet te stoppen – dan kunnen er lichamelijke en geestelijk ‘botsingen’ ontstaan die zich kunnen uiten in disbalans in het lichaam. Maak je geen zorgen over mensen die nog niet bewust zijn, ook zij voelen de energie en zullen – onbewust- de lagere trilling aan de oppervlakte zien komen bij henzelf en hun omgeving.

P: Dus de instroom van energie wordt nog intenser en hoger in de nabije toekomst? Wanneer is dit proces klaar? Wat gaat er dan gebeuren?

BS: dit proces gaat door totdat de Aarde volledig doordrongen is tot in de kern met vijfdimensionale energie en dit volledig geïntegreerd heeft in al haar cellen. De lagere trilling kan dan niet meer op haar bestaan. Wanneer dat zal zijn weet niemand, het is zoals gezegd een proces. De trilling werd langzaam maar zeker hoger en nu gaat het steeds sneller. Als de vijfde dimensie een feit is dan stabiliseert het zich om zich klaar te maken voor de volgende dimensie

P: Naar de volgende dimensie? Hoeveel dimensies zijn er dan en wat is dan de hoogste?

BS: zie dimensies niet als afgebakende gebieden of velden, een dimensie is een bewustzijnsniveau, het heeft geen treden zoals een trap, het is een geleidelijk, overvloeiend proces. Als het bewustzijn verhoogd is opent zich het volgende bewustzijnsniveau. Je kunt geen dimensies overslaan, als jij als mens een bepaald niveau van bewustzijn hebt opent zich het volgende, niet eerder.

P: en als je de hoogste dimensie bereikt hebt? Wat dan?

BS: dan ben je puur zuiver licht en liefde geworden en keer je terug in de Bron.

P: Dus als ik het goed begrijp hebben we deze maand eens tap vooruit in onze zielsontwikkeling gezet, we zijn een stapje dichter bij de Born gekomen en we moeten ons klaarmaken voor de volgende stap?

BS: nog niet helemaal, je moet eerst stabiliseren voordat je de volgende stap kunt zetten, je moet eerst totaal in balans zijn, de energie in je lichaam en geest opgenomen hebben en je bewustzijn opengesteld hebben voor alle mogelijkheden van de vijfde dimensie. Deze mogelijkheden zullen verrassend zijn, ze worden in de mens geopend door de energie. Je zult merken dat manifestatie veel sneller gaat, de verbinding met je begeleiders wordt sterker, je kunt met hen communiceren. Je zult veel meer inzicht krijgen in alles dat er gebeurt en je zult misschien nog oude energie op moeten ruimen, het is een uniek proces voor elk uniek mens. Maar het is onomkeerbaar, er is geen weg terug naar de oude energie. Die is voorbijgegaan, het nieuwe is gekomen.

Wéét. 

Verder naar Blijf Alert


Terug naar: Channelings van de Blue Spirits