5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

DOORZIE HET PLAN

Wéét! Kennis is bewustzijn – bewustzijn is Licht. Waar geen kennis, ontbreekt bewustzijn, ontbreekt het Licht. Jullie worden weggehouden van kennis, jullie zijn niet op de hoogte via de ‘normale’ kanalen, die informeren jullie niet. Dat wordt bewust gedaan om het Licht – lees bewustzijn – te versluieren. Het Vuur van Licht mag niet gaan branden, want het zal alles wegbranden dat geen Licht kan verdragen. Zie je het? Besef je het?

Jullie zielen roeren zich nu! Ook de zielen van de niet-ontwaakten. Zij voelen dat zij geen correcte informatie krijgen. De ziel roept nu tegen deze mensen dat ze wakker moeten worden. Op deze manier dient het duister onbewust het Licht. Het werkt averechts, er ontwaken elke dag over de hele wereld enorm veel zielen. Enorm veel, hun zielen duwen hun bewustzijn aan en geven signalen: ‘het klopt niet – er klopt iets niet – wat is het?’. Dát is ontwaken.

De experts in misleiding brengen de waarheid als onzin en onzin als waarheid. Laat dit goed tot je doordringen.

Er komen nog een aantal gebeurtenissen aan die nog veel meer zielen zullen laten ontwaken. Blijf daarom alert op jezelf en je eigen trilling. Jij bezit de kennis en als er een ziel in je omgeving ontwaakt ben jij de helper, deel je kennis dan, deel je bewustzijn, deel je Licht.

Je bent beschermd, wees niet bevreesd zei de Meester. Alles is goed. Het Goddelijk Plan is al uitgevoerd. Alles komt aan en in het Licht. Wees kalm en vol bewustzijn. Wees het Licht. Al jouw engelen en gidsen staan om je heen, luister naar hun stille stem, ze spreken door je ziel. Luister en wéét.


VOLGENDE

TERUG NAAR CHANNELINGS VAN DE BLUE SPIRITS