5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

EEN NIEUW JAAR

Waar jullie allemaal, niemand uitgezonderd naar uitkijken is nieuwe informatie. Wát gaat er gebeuren, wát gebeurt er, gebeurt er eigenlijk wel wat? Velen van jullie hebben het gevoel dat het allemaal geen zin heeft, dat het tóch niet helpt.

Dat is NIET juist! Als je goed oplet zie je de scheuren al verschijnen. Het gebeurt! De toekomst manifesteert zich nu. Het ontvouwt zich. Vergeet niet dat veel mensen denken zoals jullie maar zich niet uitspreken. Ze zien het, maar ze zeggen het niet!

De kritische massa is allang bereikt, 1/3 van de mensheid moest bewust zijn om een omslagpunt te kunnen bereiken. Die 1/3 was al bereikt toen het Goddelijk Plan in werking is gesteld. Zie je het? Voel je het? Het enige dat nog ‘even’ moet gebeuren is de zuivering van jullie planeet van lagere energie.

De energetische krachten zijn enorm, de kosmische licht(bewustzijns)golven zijn zeer hoog en komen onophoudelijk binnen. Deze lichtgolven zijn afkomstig uit de Bron van Leven, Licht en Liefde. Niets, maar dan ook helemaal niets kan dit tegenhouden of stoppen. Helemaal niets! Lees het nog maar eens!

De bewustzijnsgolven vanuit de Bron worden doorgegeven door de Centrale Zonnen van de sterrenstelsels. Kijk naar de zon, en als je hem niet kunt zien door de grijze luchten, zoek hem dan ergens anders in de wereld.

Deze informatie is je houvast. Wéét! Deze kennis is uitermate belangrijk. Ontvang de trilling die je cellen verhoogt, die alle oude energie eruit duwt, overal en bij iedereen. Heb je het al gemerkt? Niet alleen bij jezelf maar ook bij anderen.

De hoge energie opent het hartcentrum, opent alle cellen zodat er liefde en bewustzijn binnen kan stromen. Want wat anders zou er vanuit de Bron uitgezonden kunnen worden? De Bron van Liefde en Licht stuurt niets anders en alles dat leeft, inclusief de planeet zelf, moét deze energie ontvangen, er is geen andere keuze! Denk er eens over na wat deze energie doet met harten die gesloten en/of gevoelloos zijn.

Hoe mooi en geweldig is het dat dit gebeurt en jij bent hier om het mee te maken, om er bij te zijn. Jij maakt de verschuiving, de shift, de verhoging mee waar al duizenden jaren over verteld wordt door de oude volken, door de Meesters, de zieners en de channelers. Jij bent hier om je licht te laten schijnen, je licht te verhogen, om liefde te zijn.

Hoe je je licht kunt laten schijnen in de wereld? Hoe kun je in deze wereld liefde zijn? Door te wéten! Doordat je weet dat alles goed is wordt je licht heel sterk. Mensen zullen het voelen, het zien in je ogen als je naar hen kijkt met een glimlach die ze nu niet kunnen zien, maar die er wél is. Zoek oogcontact met mensen en vertel hen zonder woorden dat alles goed is. Wek hun verbazing, hun nieuwsgierigheid. Wees de verandering, ze zullen wakker worden en tegen zichzelf zeggen: “Zo wil ik ook (weer) zijn”. Ze zullen het voelen en zien. Meer hoef je niet te zijn of te doen.

Wees het stralende bewustzijn en de stralende liefde die je bent. Dit innerlijk weten zonder enige twijfel is je Lichtkracht. Dit is wie en wat je bent!

Wéét!