5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

EEN NIEUWE TAAK

Het zal ineens afgelopen zijn. Voorbij! En er is niemand die de dag of het uur kent, zelfs Ik niet. Maar dat de dag en het uur dichtbij is en zal komen staat vast. Dan wordt de nieuwe hemel en de nieuwe aarde gevestigd. Het is heel dichtbij, de lichtdragers onder jullie voelen het. Het hangt in de ‘lucht, het zit in de energie. De aankomende tijd zal de energie vanuit de kosmos weer versterkt gaan binnenstromen en jullie weer op een hogere trilling brengen. Jullie voelen het allemaal.

Het is nu tijd om jullie taak op je te nemen. Je taak is om het Licht van God in de wereld te zijn. Daarom wordt de trilling steeds hoger. Hoe sterker jullie trilling wordt, des te meer lichtkracht kunnen jullie opnemen. Via de centrale zon worden nu continu hoge lichtgolven doorgegeven aan het sterrenstelsel. Alle planeten en haar bewoners worden systematisch naar een hogere trilling gebracht. Het is dichtbij, zo dichtbij, je kunt het voelen. Je ziel vertelt het je!

Jullie doen zo ontzettend je best om mensen te ‘redden’, jullie proberen hen bewust te maken en in de geestelijke wereld wordt vol dankbaarheid en bewondering naar jullie gekeken, want ze weten dat jullie moe zijn, heel erg moe als lichtwerkers. Maar jullie geven niet op, jullie blijven doorgaan. Het woord opgeven kennen jullie niet, jullie ziel duwt je voort op je pad.

Het punt is nu bereikt dat je ‘oude’ taak van wegbereider er op zit. Het is klaar. De ‘nieuwe’ taak die je nu op je mag nemen is lichtdrager zijn. De weg is bereid, de weg is klaar. Ga nu op deze weg als lichtdrager voorop als een baken van licht. Jij kent de weg, jij kent het doel. Kijk niet achterom, maar vooruit naar de nieuwe aarde die jullie vorm zullen geven als een planeet van Licht. Nee, jullie hoeven dit niet zelf te doen, jullie hoeven je alleen maar te manifesteren als bewoner van de nieuwe Aarde.

Zie, het oude is voorbijgegaan, het nieuwe is gekomen.

De Meester via Pyts  Boschma

Delen is het Licht versterken

Volgende