5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

 

EEN APARTE VRAAG

We willen je een vraag stellen die misschien nieuw voor je is, die je nog nooit eerder gesteld is:

“Voel je je ziel?”

We horen je nu denken: ‘wat een rare vraag’. Ja he? Maar het is een vraag die van levensbelang is, want zonder ziel zou je hier niet rondlopen, toch? Dan zou je ziel vertrokken zijn naar een andere plek die sommigen Thuis noemen.

Nog zo’n vraag: “Ben je een ziel of heb je een ziel?”

Wij moeten nu zo langzamerhand lachen, het zijn verwarrende vragen voor de meesten van jullie. Eigenlijk zouden het heel normale vragen voor je moeten zijn, wat het is toch wel belangrijk om te weten dat je een ziel hebt.

Wij zullen het je uitleggen: je bent een ziel die in een lichaam woont. Daarmee bén je dus een ziel. Vanuit puur lichamelijk oogpunt héb je een ziel, want die ziel houdt je lichaam gaande, in leven. Omdat je een ziel in een lichaam bent of een lichaam bent met een ziel erin, ben je in staat om je ziel te voelen. Je ziel communiceert door middel van je lichaam met je, zonder ziel kan je lichaam niets.

Hoe kun je dan je ziel voelen? Door alles wat zich onzichtbaar in je lichaam afspeelt: het leven dat door je stroomt, je gevoel, je emotie, energie, trilling, frequentie, vibratie, intuïtie, je geweten, je godsbesef, je innerlijk weten en je verbinding met de Bron. Je ziel is door een onzichtbaar koord verbonden met je lichaam en dat zorgt ervoor dat jij in je lichaam bent. Het is een soort energetische navelstreng.

Mensen die niet vanuit hun ziel leven voelen de signalen van de ziel niet, ze leven niet vanuit de ziel. De ziel is als het ware buitenspel gezet. Niet verdwenen, want dan zou die persoon niet meer leven. Mensen die niet vanuit hun ziel leven voelen hun onzichtbare krachten niet. Zij zijn gevoelloos geworden. De filmmakers van Hollywood hebben er al talloze films over gemaakt en de gevangenissen zitten vol met dit soort mensen.

Leer dus je ziel te voelen en er naar te luisteren en er mee te praten, want je ziel zorgt voor je levenskracht. Hoe meer je vanuit je ziel leeft, des te sterker wordt deze levenskracht. Je zult intuïtief weten wat je moet doen of laten. Je ziel wéét dat en leidt je op de juiste weg want de ziel staat in verbinding met je Hoger Zelf, je Overziel en met de Goddelijke Bron.

Luister naar je gevoel, naar je intuïtie en je zult altijd weten welke kant je op moet.

Wéét.

De Blue Spirits

Delen is het bewustzijn versterken. 


VOLGENDE