5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

ENERGETISCHE VERANDERINGEN

Kijk en voel! Het ene heeft te maken met wat er in de buitenwereld gebeurt. Kijk naar alles dat er gebeurt. Observeer, neem waar, kijk er alleen maar naar alsof je naar een film kijkt. Inventariseer wat er gebeurt en wat er gaande is. Kijk naar wat er gebeurt in de wereld en ook naar jouw omgeving, de mensen in jouw kring. Wat verandert er? Door de instroom van hoge energie worden er delen die bij mensen energetisch vast zitten als het ware los getrild. Ze komen aan de oppervlakte en het heeft bij iedereen te maken met oude driedimensionale ervaringen. Het kunnen stukken zijn die nog onverwerkt zijn en als je iemand in je omgeving hebt die onbewust is, kun je geconfronteerd worden met frustratie, verdriet, ongeduld en zelfs woede. Als je dit overkomt blijf dan waarnemen. Besef dat het niet van jou is en ga er niet in mee. Accepteer het als iets dat die ander nog moet verwerken. Als het mogelijk is geef dan liefde en compassie en als dat fysiek niet mogelijk is geef het dan via je intentie, via je gedachten, dat is ook voldoende. Liefde heeft geen vorm nodig, maar het is wel de hoogste energetische kracht van het universum.

De energiegolven die nu vanuit het universum over de aarde stromen verhogen het bewustzijn en daarmee het licht. Maar in dat licht moeten delen die geen licht zijn opgelost worden, die kunnen niet meer bestaan. Blijf bij jezelf, hou je trilling hoog.

De verwachtingen zijn zeer hoog bij de mensen die de informatie over deze energieverschuiving volgen, maar besef dat een energieverschuiving een energetisch proces is, het heeft met de energie te maken. Daarom is het zo belangrijk dat je niet alleen kijkt maar ook boven alles voelt. Hoe voelt je je deze dagen, welke energie komt bij je binnen en trekt door je lichaam. Wat doet deze energie bij jou, welke emoties roept het op, welke onverwerkte stukken of oude ervaringen komen nog bij jou aan de oppervlakte om losgelaten te worden? Ben je je ervan bewust? Kun je er mee omgaan? Of projecteer je het nog op anderen die de trigger waren voor je energetische groei ervaringen? Kun je hen bedanken voor de mogelijkheden om te groeien in bewustzijn of zie je hen nog steeds als boosdoeners?

Dit is de tijd van introspectie en reflectie en je hebt genoeg aan je eigen processen. Je hoeft – en mag – je niet bemoeien met de processen van anderen. Je begrip en compassie zijn voldoende. Het is ongewenst om in te grijpen of je te bemoeien met het ervaringsproces van de ander.

Je weet dat alles goed komt, dat wordt je constant beloofd door alle kanalen die in verbinding staan met de geestelijke wereld of hogere dimensies. Dat is waarheid, alles komt goed. Maar soms gaan de dingen op een manier goedkomen die jij – nog – niet begrijpt of waar je het zelfs niet mee eens bent, maar jij kent de blauwdruk – het zielenplan – niet van anderen. Je kent je eigen zielenplan net zo min. Het is allemaal ingebed in je DNA, je cellen en in de geheugenbank van je bewustzijn – je Akasha waar momenteel stukjes uit tevoorschijn komen die opgelost willen worden. Er wordt ruimte gemaakt in je geheugenbank zodat er ruimte ontstaat voor hoger bewustzijn.

Blijf kalm, ga naar binnen in jezelf en geniet van je geestelijke schoonheid, je verbinding met de Bron, de geestelijke Zon waar constant energetische zonnevlammen uitgestuurd worden. Zonnevlammen vol hoger bewustzijn, het besef van liefde – compassie – geduld – eenheid – saamhorigheid – aandacht en vooral dankbaarheid. Neem alles op zoals je in het voorjaar geniet van de fysieke zon die je verwarmt en weer oplaadt.

Er wordt van je gehouden, je hebt beschermd, alles is goed!

Wéét.

De Blue Spirits 


Verder naar: Het punt nadert

Terug naar: Channelings van de Blue Spirits