5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

EVEN RUST

Wat te doen als het even niet meer lukt? Als het je allemaal overweldigt? Als het even teveel wordt? Ach, wij begrijpen heel goed dat het geen gemakkelijke tijd voor jullie is en het is allemaal nog maar pas begonnen.

Wij geven je een hulpmiddel voor de momenten waarop je voelt dat je energie omlaag getrokken wordt. Zoek even een rustig plekje voor jezelf, de badkamer is daarvoor een uitstekende plaats.

Stel je voor dat je op een mooie plek bent, er is rust. Kies een plek die voor jou goed voelt. Wij geven alleen maar een voorbeeld nu.

Stel je voor dat je een mooie, glooiende heuvel ziet. Het gras is jong en groen en zacht aan je blote voeten en er bloeien mooie bloemen in allerlei kleuren. De zon schijnt en het is aangenaam warm. Er loopt een pad naar de top van de heuvel, zie dat er een grote boom staat met een bankje met zachte kussens erbij. Loop er naar toe terwijl je het gras onder je blote voeten voelt en ga op het comfortabele bankje zitten terwijl je geniet van de omgeving.

Je ziet nu dat er van links een aantal mensen de heuvel op komen. Het zijn je gidsen en ze komen naar je toe. Zie hoe ze eruit zien, heet ze welkom en vraag als je wilt naar hun namen. Nodig ze uit om bij je te komen zitten. Voel hoe één van hen jouw hand pakt en hoe er een zachte, rustgevende energie door je lichaam begint te stromen terwijl deze gids tegen je begint te praten. Luister naar wat er gezegd wordt, deze gids weet precies wat zich in jouw leven afspeelt.

Blijf een poosje zitten terwijl je de energie ontvangt en voel hoe je weer kalm en rustig wordt. Bedank je gidsen voor hun hulp en aanwezigheid en open je ogen.

Je zult je beter voelen, als je dit vaak oefent neemt het maar heel even tijd in beslag en je zult je telkens weer opgeladen voelen. Zij zullen er altijd voor je zijn.

Wéét!

Verder naar DE TOEKOMST STAAT VAST

Terug naar Channelings van de Blue Spirits