5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


GELIJKGESTEMDEN

Het gaat er op dit moment in de tijd niet alleen om of mensen het met je ‘eens’ zijn over de toestand in de wereld. Er zijn ontelbare bewustzijnsniveaus momenteel. Als je de schaal van 0 tot 100 zou gebruiken is elk getal vertegenwoordigd: van de totaal onbewusten tot de vol bewusten, van bewusteloosheid tot volledig vijfdimensionaal.

Het heeft dan ook geen enkele zin om te proberen elk mens te willen bereiken met je informatie, de niveauverschillen zijn té groot. Je kunt pas mensen helpen als zij dat zelf willen en er voor open staan om te luisteren naar wat jij te vertellen hebt. Als mensen ervoor hebben gekozen om hun bewustzijnsknop ‘uit’ te zetten dan ben jij niet in staat om hen ‘aan’ te zetten. Het is zoals altijd de keuze van de vrije wil.

Je zult merken – of hebt al gemerkt – dat je je het prettigst voelt bij mensen met een soortgelijke trilling en bewustzijn, de zogenaamde gelijkgestemden. Jullie resoneren, hebben dezelfde afstemming of spreken met dezelfde stem.

Wat je nog niet beseft is dat de samenleving van de toekomst een basis zal vinden op gelijk gestemdheid. Samen worden nieuwe initiatieven krachtig, een koor kan meer volume genereren dan een solist. En er zullen steeds meer mensen aansluiten omdat de trilling zoveel sterker is geworden.  Begrijp je wat we proberen uit te leggen? Het is de stem van eenheid, solidariteit, saamhorigheid en liefde van gelijkgestemden. Dat is de toekomst.

Soms vind je een gelijkgestemde op je pad met wie je contact zou kunnen houden om je trilling te verhogen. Praat erover wat jullie voor en met elkaar voor anderen zouden kunnen betekenen. Creëer in je eigen omgeving mooie dingen voor de toekomst, er zijn zoveel zielen die hulp nodig hebben, die eenzaam zijn of in de war.

Alles is mogelijk, alles is goed. Creëer en manifesteer, er wordt op je gewacht. En al jullie begeleiders uit de geestelijke wereld zullen jullie steunen om de liefde op aarde voor de medemensen te manifesteren. Dat is jullie missie en wij staan klaar om jullie te helpen.

Wéét

De Blue Spirits 


Verder naar: Evolutie


Terug naar: Channelings van de Blue Spirits