5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


HET OOG VAN DE STORM

Blijf in het oog van de storm. Blijf kalm en vol vertrouwen op de goede en zelfs fantastische uitkomst van dit aardse proces van opschoning en opruiming. Maak je mentaal gereed voor een nieuw begin van een nieuwe wereld.

Maar, hoe dan? We hebben het al eerder gezegd: door wéten! Het is niet meer een kwestie van geloven, want bij een geloof is nog twijfel mogelijk. Het is een kwestie van zeker weten. Honderd procent zeker zijn dat het goed is zoals het komt.

Er is helemaal niets om bang voor te zijn, wees niet bang. Nergens voor. Dit alles gaat voorbij, het oude is voorbij, het nieuwe is er al, ook al is het nog niet zichtbaar. Focus je compleet en totaal op een wereld die mooier is dan deze chaos waar je in terecht bent gekomen voor je gevoel. Alles is goed.

Dit volle vertrouwen is nu je opdracht. Laat dit volle vertrouwen zien en weten aan de mensen om je heen. Verspreid rust, kalmte en de volle zekerheid dat het Licht en de Waarheid al gewonnen hebben.

Zie je niet dat deze wereld van dualiteit, tegenstrijdigheden en polariteit voorbij is? Voel je en merk je de scheiding niet van de wereld van strijd naar de wereld van eenheid? Mark je de eenheid van de gelijkgestemden? Voel je de saamhorigheid van de mensen die net zo denken als jij? Die mensen zijn de nieuwe wereldbewoners, die mensen zullen – samen met jou – de nieuwe wereld vorm geven.

Wij begrijpen dat je zoveel mogelijk mensen in de wereld ‘wakker’ wilt maken, dat is een nobel en hoog doel. Maar het hoeft – en mag zelfs – nooit ten koste gaan van je eigen rust en kalmte. Wees een voorbeeld, laat je vertrouwen en weten zien en merken. Er zal een moment komen waarin ze jou zullen zien en zich verbazen over jouw kalmte. Ze zullen naar je toe komen en vragen: ‘Hoe doe jij dat? Wat weet jij dat jij zó bent?’. Dat is het ontwaakmoment, dan kun je je hart openen en hen liefdevol helpen. Eerder niet.

Word een baken van Licht en Liefde voor je medemens.

Wéét

De Blue Spirits 


Verder naar: Hoge versus lage trilling


Terug naar: Channelings van de Blue Spirits