5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

HOE JE HET LICHT KUNT VERSTERKEN

Er zijn grote veranderingen gaande en ook onderweg. Niets dat er ooit was zal er nog zijn. Niets dat jullie meenden te weten zal waar blijken te zijn. Alle waarheid over Gaia en de mensheid zal aan het licht worden gebracht, zodat Gaia eindelijk kan zijn wat ze is: een goddelijke scheppingsplaneet, één van de mooiste in het universum.

Gaia is vroeger een prachtige en zuivere planeet geweest, de herinnering daaraan zit in jullie DNA. Jullie hebben deze herinnering een naam gegeven: het paradijs of de tuin van Eden. In jullie DNA – in jullie Akasha – is alles aanwezig dat je moet weten. Als alles aan het licht komt zal er eerst ontzetting en verwarring zijn, veel mensen zullen het niet kunnen bevatten, ze zullen het simpelweg niet kunnen geloven. Maar de waarheid zal hen gegeven worden zodat ze uit vrije wil kunnen kiezen hoe hun leven er verder uitziet. Maar terug naar het oude zal niet meer mogelijk zijn omdat het oude er niet meer is. Het is al volop gaande, er is geen weg terug.

De Mijnen – de waarheidsvinders en lichtwerkers – weten al heel veel en er is nog veel en veel meer. Het is niet allemaal slechtheid, maar er zal ook veel over Gaia en het universum bekend worden dat jullie verzwegen is. Hoe onwetender je een mens houdt, des te minder vragen zal hij stellen. Maar die tijd is voorbij, alles en dan ook werkelijk alles wordt door de mensen van het licht getoetst op waarheid en jullie ontdekken dat de waarheid over de manier waarop jullie misleid en voorgelogen zijn onthutsend is.

Velen van jullie voelen je machteloos en ook zorgelijk, want zal alles wel goedkomen? En op tijd? Jullie zien de waarheden. Jullie hebben het bewustzijn, het Licht, maar zal het Licht van de wereld – de mensen die de waarheid zien – voldoende zijn om alle duisternis weg te branden vragen jullie je af?

Ik zeg je volmondig: “Ja”. Licht is altijd sterker dan de duisternis. Doe een lamp aan in een donkere kamer en de hele kamer is verlicht. Jullie zelf zijn de lamp, jullie zijn de lichtdragers, jullie lichtkracht is zo enorm dat het straten en pleinen kan zuiveren. Zie hoe groot je bent. Je lichtlichaam is acht meter doorsnee en als je wilt kun je het nog groter maken. Het is je Merkabah, je lichtvoertuig. Zet twee, drie, vier enz. mensen van het licht bij elkaar en kijk wat ze met hun omgeving doen. Probeer het eens uit! Bedenk een manier. Jullie zijn goddelijke, creatieve wezens, geschapen door en in het Licht. Verspreid je licht door het alleen maar te zijn.

Kijk mensen die je tegenkomt in hun ogen, geef een glimlach en knik vriendelijk. Of zeg goedendag. Of begin een praatje, geef een compliment. Straal je licht uit naar de ander, ze zullen voor altijd veranderd zijn. Door jou! God werkt door jou in de wereld. Het is geen moeilijke taak om het Licht te zijn, je hoeft het alleen maar te zijn en je zult de verandering in de wereld zijn.

Er wordt van je gehouden lief Kind van God. Onvoorwaardelijk!

De Meester door Pyts Boschma

Delen is het Licht versterken


Volgende