5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

HOE VAAK NOG?

Wij voelen jullie twijfel, onzekerheid, wij zien jullie worstelen met jezelf en de wereld. Hoe vaak moeten we jullie zeggen dat je het Licht bent? Dat je bewustzijn bent? Dat je een hoge trilling moet vasthouden om je goed te voelen? Hoeveel mensen nemen de moeite om dit aan anderen te vertellen? Hoeveel van jullie nemen daadwerkelijk om alle mooie, zuivere boodschappen van de lichtwerkers te lezen en tot je door te laten dringen? De boodschappen van hoop, geruststelling en liefde? Hoeveel van jullie geloven het écht? Tot in het diepst van je wezen?

Wij vertellen jullie steeds opnieuw – en zullen dat blijven doen – dat alles goed is. Dat het Licht allang heeft gewonnen en dat de ascensie van Gaia naar een plaats met een hogere trilling niet te stoppen is. Maar wij zien jullie, wij voelen jullie. Het is niet de angst van de onbewusten die jullie bezig houdt, maar het is wel angst. Jullie zijn bang dat het allemaal niet waar is. En wij begrijpen het.

Wij weten dat jullie misleid worden en dat er vals licht is dat zich presenteert als het echte licht. Wij weten het. Wij weten dat er op deze manier een poging gedaan wordt om jullie licht te verzwakken of zelfs uit te doven. Zie jij het ook? Besef je wat er gebeurt?

Wat hier speelt op Aarde moet door jullie vanuit een hoger perspectief bekeken worden. Er zijn heel veel nieuw ontwaakten, ze zijn door verschillende situaties in de wereld wakker geworden. Maar hun lichtvonk is nog niet erg sterk, het is pas begonnen te branden en het kan opnieuw doven: door middel van angst. Zie je het? Besef je wat er gebeurt?

Liefde kent vele uitingsvormen, dat geldt voor angst net zó! Wéét!

Wij zeggen het opnieuw – en zullen het blijven zeggen – zorg ervoor dat je trilling hoog blijft. Blijf je ervan bewust dat alles goed is, dat het proces onomkeerbaar is. Let op de tekens, ze zijn er. Maak verbinding met je gidsen en engelen en luister met je hart, je ziel en je lichaam naar wat ze je vertellen.

Je bewustzijn is je Licht.

Je innerlijk weten is je Kracht.

Je rotsvaste Vertrouwen is de bodem waarop je staat.

Je Verbinding met de Bron is de Liefde.

Twijfel geen moment meer, vertrouw op de belofte.

ALLES IS GOED.

Wéét !


VOLGENDE

TERUG NAAR CHANNELINGS VAN DE BLUE SPIRITS