5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


HOGE ENERGIEGOLF

Het is begonnen! Waar jullie op hebben gewacht, het proces van de uitlijning van planeten, de zon en de grote centrale zon van ons zonnestelsel is begonnen. Je kunt begrijpen dat dit een proces is en niet van de ene op de andere dag tot stand kan komen. De planeten en zonnen schuiven nu langzaam maar zeker tot een rechte uitlijning. Het is een proces waardoor de elektromagnetische velden van de planeten en zonnen één veld gaan vormen dat invloed heeft op het elektromagnetische veld van de Aarde.

Zoals de Aarde een eigen bewustzijn en hartslag heeft, zo is het ook met deze planeten en zonnen. Door hun pulserende energie worden golven en pulsen vanuit het elektromagnetisch veld in een golfbeweging die lijkt op een hartslag afgegeven. Deze golven bevatten licht – bewustzijn – trilling – frequentie – energie. Deze energie wordt door de Aarde ontvangen en daarmee ook door de mensen die op de Aarde leven.

Je kunt deze energiegolven letterlijk in je lichaam voelen als tintelingen en allerlei andere lichamelijke sensaties. Je bewustzijn krijgt impulsen, je kunt plotselinge inzichten krijgen – ‘aha’-momenten. Je kennis wordt groter. Je cellen nemen de hogere trilling op en maken daarvoor ruimte door lagere trillingen af te stoten. Je kunt daardoor ook verdrietige momenten beleven, er wordt iets losgelaten uit je cellulaire geheugen.

 Het is geen proces om bang voor te zijn, heet het welkom met een grote glimlach en wees dankbaar voor deze prachtige, kosmische lichtenergie die gebaseerd is op Liefde. Laat je onderdompelen in de Liefde – laat het je als een warme deken omhullen en laat het als een warme stroom door je lichaam naar je hart vloeien en van daaruit weer naar buiten naar de wereld. Geef de goddelijke energie die je vanuit de kosmos ontvangt door aan de Aarde en haar bewoners. Zonder enig oordeel – laat het stromen door je vingertoppen naar buiten.  

Op deze manier ontvang en geef je de kosmische energiegolf door en word je een katalysator en transformator voor de verhoging van de trilling van de Aarde en de mensheid. Hoe mooi kan het zijn.

Meer hoef je niet te doen, meer hoef je niet te zijn. Je bent precies daar waar je moet zijn. Alles is mogelijk, alles is goed. Wéét!

De Blue Spirits


Verder naar: Wij geven je een beeld


Terug naar: Channelings van de Blue Spirits