5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

JE BENT VEEL STERKER DAN JE DENKT

De meesten van jullie weten wat volwaardige voeding is en welke voeding behoorlijk wat gifstoffen voor je lichaam bevat dat niet goed voor je is als je het vaak en veel eet. Het beste is zo origineel mogelijk eten, zo dicht mogelijk bij het eten zelf. Jullie zijn je ook bewust van reclame die gemaakt wordt voor allerlei soorten eten, zowel goed als slecht. En het slechte wordt vaak op een misleidende manier goed gepraat terwijl het bol staat van de gifstoffen.

Maar ben je je er ook van bewust dat energie ook voedsel is? Het is geestelijke voeding. Ook hier geldt hetzelfde: er is geestelijk hoge en zuivere voeding én er is giftige voeding.

De reclame voor de geestelijke voeding die giftig is, is de informatie die je voorgeschoteld krijgt door anderen die niet het beste met de wereld en daarmee jou voor hebben. Je wordt bewust misleid en er wordt veel goedgepraat wat onjuist is en gif voor je geest. Je wordt afgeleid van wat er werkelijk gaande is, je wordt misleid zodat je je maar op één kant focust en niet meer ziet wat er ergens anders gebeurt. En het magische woord dat telkens weer gebruikt wordt is: ‘Sorry’. Zie je hoe het gedaan wordt? Besef je wat er met je gebeurt?

De waarheid is dat je zelf een hele hoge energetische energie bezit die je kunt inzetten om het licht te verankeren in de wereld. Deze energie is goddelijk, multidimensionaal en het is de sterkste kracht in het universum. Als jouw licht op volle sterkte schijnt kan angst je op geen enkele manier bereiken of raken. Jouw krachtige licht zal mensen aantrekken die het licht zoeken en die het bij jou vinden en voelen. En het zal mensen afstoten die een hekel hebben aan het licht, sommigen zullen zich afkeren, ander vallen je aan. De reden is dat je een totaal gebrek aan angst hebt.

Maar waarom zou het totale gebrek aan angst mensen afstoten? Omdat bange mensen een veilige plek zoeken en die veilige plek wordt hen aangeboden door de mensen die hen bang maken. Hoe ironisch is dat! Want bange mensen zullen luisteren naar degene die hen veiligheid biedt. En zo houden de mensen die anderen angst aanjagen de anderen in hun macht en onder controle.

Wees je ervan bewust wat er gebeurt als er geen angst meer is. Dan heeft alles dat angst aanjaagt geen macht meer!

Vraag je eens af of jij ook nog ergens bang voor bent, of de bange mensen in je omgeving, waar zijn zij bang voor? Is die angst reëel? Is er in deze angst liefde? Licht? Vertrouwen? Hoop? Moed? Innerlijk weten? Je zult ontdekken dat angst niets van dit alles bevat, want angst is de tegenpool van liefde en liefde heeft geen angst in zich, liefde is de sterkste en zuiverste kracht.

De cirkel van angst kun je doorbreken door je gedachten te veranderen. Versterkt het bewustzijn in jezelf door je buiten je angsten te plaatsen. Wees de liefde die je bent. Wees de Goddelijke Liefde. Want de Liefde heeft je een belofte gedaan en die Belofte is Waarheid.

De Liefde heeft gezegd: “Ik ben die Ik ben, Ik ben, Ik was en Ik zal er altijd zijn”.

DE MEESTER door Pyts Boschma

Volgende