5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

JE WARE ZELF

Het is tijd om jezelf los te maken van de lage trilling van de driedimensionale wereld. Wij begrijpen jullie zorgelijkheid, maar wie goed oplet ziet de duisternis al verschrompelen, ziet hoe het oplost door het Licht. De waarheid komt aan het licht. Kijk niet alleen naar je eigen land, maar kijk naar wat er over de hele wereld gebeurt, de processen zijn al volop gaande. Vertrouw op het proces, de lichtkrachten zijn volop aan het werk voor jullie en de uitkomst staat vast. De uitkomst is al gerealiseerd.

Waar het nu tijd voor is, is de creatie van de Hoogste Versie van Je Zelf. Je vraagt je misschien af hoe je dat creëert, maar het antwoord is eenvoudig. Door dat te zijn wat je bent: liefde – vrijheid – zekerheid – vertrouwen – passie – geduld.

Hoe lang is het geleden dat je onbedaarlijk hebt gelachen?

Dat je in je eentje gedanst hebt?

Dat je hebt gezongen?

Gefloten of geneuried?

Hoe lang is het geleden dat je intens hebt genoten van iets?

Hoe lang is het geleden dat je liefde hebt gevoeld?

Liefde kun je altijd voelen, ook al is er niemand in je omgeving om het te ontvangen. Liefde is van jou, jij bent de enige die de warme levensstroom en levenskracht van de liefde kan voelen. Je denkt misschien dat er iemand moet zijn om aan te kunnen geven. Dat is niet juist. Onthoud dit goed. Liefde is de hoogste Kracht die je kunt voelen. Roep de Liefde in jezelf op en geniet van het gevoel. Het is van jou, een goddelijk instrument dat je geschonken is.

Creëer de hoogste, mooiste, liefste en stralendste versie van jezelf. Eer en vier het leven, wees trots zonder jezelf en heb jezelf lief. Het zal aan je te zien en te voelen zijn.

Als je dit vol bewust doet creëer je een stralende lichtkring om jezelf en een helder licht in jezelf. Jij bent het Licht, jij bent Liefde, jij bent Mens, van Goddelijke Oorsprong. Gemaakt als wezen van liefde, uit de Bron van Liefde.

Laat alles los wat je niet bent, je hebt het tegenovergestelde van liefde niet meer nodig. De energie is verhoogd, de dualiteit en polariteit verdwijnt. Er is alleen nog maar eenheid met Alles Dat Is.

Je bent als een druppel in de oceaan, deel van het geheel, maar bedenk dat elke druppel de essentie van de oceaan in zich heeft, het bezit alle eigenschappen. Je bent groot! Zie je eigen grootsheid en straal als een zon op aarde.

Zo ben je geschapen, zo ben je bedoeld. Dit bent je! Je hoeft het niet te worden, je hoeft het alleen maar te zijn.

Wéét 

DE BLUE SPIRITS


Verder naar: Hoge Energiegolf


Terug naar: Channelings van de Blue Spirits