5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

KENMERKEN VAN DE NIEUWE TIJD

Iedereen die dit leest is een oude ziel die vele, vele levens op deze planeet heeft doorgebracht en die nu reageert op de nieuwe energie en de shift die op dit moment gaande is. Je leest niet omdat je een oude ziel bet, maar omdat je wilt weten wat er gaat gebeuren. Maar, er zijn geen voorspellingen meer, er zijn altijd voorspellingen geweest, maar dit keer niet, niet wereldwijd. Een paar jaar geleden kwam er nog genoeg informatie en het einde van de wereld werd voorspeld in 2012, dat zou het einde zijn werd door heel veel voorspellers voorspeld. Maar er gebeurde ogenschijnlijk niets. Maar de ‘ouden’, de oude voorspellers uit oude beschavingen vertelden een ander verhaal, er zou geen einde zijn als de wereld veranderde voorspelden ze en dat is gebeurd, jullie hebben het verhaal veranderd. Alle moderne voorspellers weten niet wat er gaat gebeuren, maar de ‘ouden’ weten het. De Maya’s hadden een kalender die 5000 jaar besloeg, toen ontstond er een beschaving in het Midden-Oosten, en de kalender stopte in 2012.

Zijn er nog meer voorspellingen van de ‘ouden’? Jazeker, kijk maar naar de Hopi en Lakota indianen. Ze hadden dezelfde voorspelling dat er keuzes gemaakt zouden moeten worden, dat de balans tussen het vrouwelijke en het mannelijke hersteld zou moeten worden. Jullie voelen je verloren, de energie is zo anders en je weet niet waarom, wat er gaat gebeuren. Maar jullie maken een tijd mee waar wel degelijk een voorspelling voor gedaan is. Er zullen nieuwe voorspellers komen, maar jullie zijn er al langer dan de nieuwe voorspellers, jullie zijn voor het merendeel geboren voordat de nieuwe tijd begon. Jullie zijn bekend met de oude energie en jullie weten niet echt waar dit naar toe gaat, het is nog nooit zo geweest en de oude energie zal nooit terugkomen.  

Naar wie moet je luisteren? Naar jezelf, oude ziel. In jou is de creatieve energie van God. Er is een nieuwe vorm van intuïtie in jou aan het ontwaken, je weet waar je naar toe moet als je erin gelooft. Dat is de voorspelling. De oude voorspelling is algemeen, het zegt dat de mensheid zichzelf zal verhogen in energie, zichzelf zal herdefiniëren in donker en licht, het zal alles veranderen, er zal een nieuwe mensheid ontstaan. Het eindresultaat zal een mensheid zijn die volwassen wordt, die elkaar niet meer uitmoord. Jullie bevinden je momenteel in de eerste jaren van de shift en je begrijpt niet wat er gebeurt en daar hebben jullie allemaal last van.

HELDERHEID

Ik ben hier om jullie dat te vertellen. Ik vertel jullie dat jullie zijn gemaakt uit compassie en liefde. Je verandert en je bent niet meer hetzelfde, alles dat niet meer bij je past en hoort wordt weggezuiverd. Je voelt hier niet meer thuis. Je voelt de energie en je voelt je niet meer thuis in de derde dimensie. Kijk ernaar, wijs ernaar, word je ervan bewust wat niet meer bij je past. Het zal verdwijnen, de mensen zullen wegrennen want jij bent de baas, oud lichtwezen. Er komt een dag dat je het niet meer hoeft te horen, dan zul je het weten. Al het oude is voorbijgegaan. De individuele bewustzijnsverschuiving is gestart. Je zult geweldig worden, het licht zal door je schijnen. Iedereen kan leren compassie en licht te zijn op manieren waar je nu nog niet aan kunt denken. Jullie licht is nodig in de wereld. De planeet heeft jullie licht nodig. Hoe moet je in het licht leven? Welke stappen moet je nemen om je te zuiveren. Zodat je geen angst en zorgen meer hebt. Zo zien wij je, gezuiverd en vol licht. Het is het belangrijkste dat we je vertellen, want er komen veranderingen en je zult verbazingwekkende dingen zien.

DE OUDE ZIELEN

Er is een energie voor jou en het is een herkenbare energie die je je herinnert, er zijn heel veel herinneringen die geactiveerd worden. Je gaat je dingen herinneren van oude tijden, jullie waren de ouden, jullie zullen je veel herinneren. Jullie zullen je zelfs herinneren dat jullie de voorspellingen  opgesteld hebben. Hoe zul je je voelen als je van het donker naar het licht gaat. Als je al zo vaak op de planeet bent geweest in zoveel levens, dan weet je wat het donker is. Jij was er toen het ontstond, zo oud ben je. En elke keer bleef je achter de schermen. Bij elke beschaving die jij hebt meegemaakt kon het licht niet doorbreken. Maar nu wel, nu kan het licht wel doorbreken. Nu kan de grootsheid aan het licht komen. Je heb duizenden jaren met de oude energie geleefd en hier ben je nu, waar het donker verdwijnt en het licht verschijnt. Hier heb je op gewacht. Alles zal verschrompelen, alles zal verdwijnen, geweld en hebzucht, want het licht gaat winnen. Hoe zal het met jou gaan en hoe zal het zijn om na duizenden jaren van het donker naar het licht te gaan? Ik zal je vertellen dat je de hoop en het licht van de planeet bent en zovelen van jullie leven nog in het duister.

HULPMIDDELEN

Maar ik zal je hulpmiddelen geven hoe je naar het licht kunt gaan.

GELOOF JE HET?

We hebben je alles gegeven, alle informatie, maar geloof je het. Dit is het allerbelangrijkste, want je bewustzijn moet het als waarheid opnemen, anders heb je geen enkele kans. Je moet je aangeboren talenten aanboren, je ziet wat er allemaal gebeurt, er gebeuren allemaal vreemde dingen wereldwijd. Niemand kent de energie, het is nooit getest. Je moet het geloven want anders kun je niet overleven. Er is zoveel frisheid en verandering en alles wat je ziet is verandering. Geloof je het? Dat het gebeurt? Is het een wens of ben je er deel van? Je hebt zo vaak gezegd dat je het ziet, dat het gebeurt, dat je het voelt, de shift. Dat je op de juiste tijd leeft, dat je hiervoor gekomen bent. Misschien ben je analytisch, misschien voel je je te oud. Maar de schepping van het licht kun je het allerbeste dienen als je ouder bent. Want het licht is bewustzijn en je moet eerst bewustzijn hebben voordat je het licht kunt zijn. Je wilt het feest niet missen, dit keer zul je niet dezelfde vergissingen maken als in vorige levens. We hebben je nodig om de strijd tussen donker en licht te winnen. En daarvoor wordt je ouder dan je ooit gedacht had als je weet hoe je je DNA moet helen, je cellen moet instrueren om ziekte uit te bannen in je lichaam. het is je recht, je verdient het en we weten dat sommigen van jullie hier al mee bezig zijn.

WAT GA JE DOEN?

 • Welke veranderingen moet je doorvoeren? Je weet dat het de eeuwenoude voorspelling is die uitkomt.
 • Wat is je volgende stap?
 • Wat ga je doen? Je houdt je misschien vast aan oude gewoonten en daar hoef je je niet voor te schamen of schuldig over te voelen. Je hebt alles altijd gedaan om te overleven.
 • Analyseer je je reacties op dingen?
 • Ben je een klager?
 • Doe je met de anderen mee? Uit gewoonte?
 • Geloof je de dingen die je zegt of die gezegd worden?
 • Heb je een positieve kijk op de toekomst? Of ga je mee met het doemdenken? Je hoeft er niet tegenin te gaan door er aan te twijfelen. Door te zeggen dat je positief bent, dat je ook goede dingen hebt gezien.
 • Durf je te laten zien dat je blij bent en dat je positief in de toekomst staat?
 • Wil je anders naar de dingen kijken, denken dat het anders kan, dat alles mogelijk is in plaats van onmogelijk?
 • Kijk je naar mogelijkheden of kansen? Het doemdenken is niet waar, het is je aangepraat. Dat kun je niet veranderen, want er zijn nog zoveel mensen die in het verleden leven en die de duisternis ervaren.
 • Kun je zeggen dat je vertrouwen hebt in de toekomst, in veranderingen ten goede?
 • Dat je niet alles weet? Daarom is er hoop en belofte.
 • Wie ben je? Iemand die in de shift gelooft en die zichzelf verandert om het te laten zien.

NEEM AFSTAND VAN OUDE ENERGIE

Er zijn hele oude energieën die altijd hetzelfde zijn geweest. Die de menselijke natuur vertegenwoordigen. Je kunt ze misschien niet veranderen, maar je kunt er wel voor kiezen hoe je er op reageert. Want er is licht op deze planeet dat niet bekend is. Er is vreugde waar je nooit van zult weten. Klinkt het logisch dat je compassie en vreugde in je leven verwacht maar dat je er moe van wordt in het duister te leven. Jullie media geeft jullie duisternis en als het er niet is dan creëren ze duisternis. Maak een zorgvuldige selectie van waar je naar kijkt, kijk naar filmpjes van baby’s, dieren, natuur. Kijk dit soort filmpjes zonder reclames. Luister niet naar de media, geen tv, geen radio. Ze sturen duisternis uit en ze worden gebruikt door de duisternis. Ze zien de shift niet, ze weten niet wat een oude ziel is, ze weten niet wat het licht is. Als ze zouden uitzenden wat de mensen willen dan zal er een goed nieuwe kanaal worden gestart. Het is er nog niet. Blijf er van weg.

BLIJF UIT DE BUURT

Sommigen van jullie hebben vrienden en familie waar alleen maar drama voorkomt. Het doet pijn in je hart, het maakt je bang en moe en je kunt er niets aan doen. Het is de natuur van de duisternis. Het speelt zich vaak af in de familie. Daarom hebben jullie je losgemaakt van je familie. Je bent het zwarte schaap, ze hebben niet in de gaten dat je het witte schaap bent. Daarom is familiebezoek ook zo moeilijk, want je moet de duisternis in. Het is een drama. Het zou je goed doen om een weg uit het drama te vinden. Laat het los en als je dat doet dan zul je merken dat je langer zult leven, dat je blijer zult zijn en dat het allemaal anders zal worden. Zorg dat je uit het drama blijft, laat het los. Als je het niet kunt veranderen ga dan weg, waarom zou je blijven in een giftige dramatische omgeving. Je weet waar ik het over heb.

HET KIND

Nodig het innerlijke kind terug in je leven. Er waren tijden waarin je je totaal geen zorgen hoefde te maken, dat je buiten mocht spelen totdat je binnen moest komen. Je was een blij gelukkig kind, wordt weer onschuldig, speel en wees blij. Dit is belangrijk. Maar het is ook moeilijk. Wees blij, vind vreugde. Herinner je je mooiste momenten in je jeugd en voel opnieuw wat je toen weer voelde, de onschuld. Toen je nog zoveel van het leven hield en zo blij was. En je kunt zo leven totdat je sterft, het is je geboorterecht. Dat moet je weer leren oude ziel. Je mag liefde geven, je mag compassie geven, dat is wat je bent. Je hebt de wind in je rug, dit is de nieuwe energie. Verander, wees jezelf zoals je zult zijn na de shift. Er gebeuren prachtige dingen die niet in het nieuws komen. Het licht wint.

Zo is het

BRON: Kryon


Verder naar IN DE 5e DIMENSIE


Terug naar LICHTWERKERS of KENNIS