5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

LAAT HET VLOEIEN

De instroom van de hoge kosmische energie is sterk en de toestand in de wereld woelt veel lage energie los. Hoe vind je daarin een balans?

 Allereerst willen wij je vertellen dat alles er mag zijn. Als er bij jou nog onverwachte stukken losgewoeld worden – oude emoties en/of herinneringen – accepteer dat dan als deel van je proces. Vraag jezelf af wat er nog losgelaten moet worden, wat is de onderliggende emotie die aangeraakt wordt? Is het verdriet, woede, onmacht, onrechtvaardigheid, angst of nog iets anders? Wat zit er verborgen in het gevoel? Herken en erken het als een deel van de oude energie in jou die nog losgelaten mag worden.

 Loslaten betekent accepteren dat het er is en het besef dat het bij de oude ‘jij’ hoort en dat de nieuwe ‘jij’ het niet meer nodig heeft. Dat je nu een ander mens bent geworden en nog steeds aan het worden bent. Je hebt de oude emoties niet meer nodig, ze hebben geen nut meer voor je. Doorvoel de emotie – ga er dwars doorheen – en zeg dan tegen jezelf dat het goed is, dat het prima is, maar dat je het niet mee wilt nemen naar de nieuwe ‘jij’. Vergeef jezelf dat je er nog steeds mee worstelt, vergeef jezelf als het zo ernstig is dat je een ander niet kunt vergeven. Vergeef jezelf, zodat je het los kunt laten.

 Wees er ook van bewust dat de mensen in jouw omgeving hetzelfde doormaken. Laat hen hun eigen innerlijk werk doen, je kunt hen advies geven hoe ze er mee om kunnen gaan, maar je kunt het niet overnemen en dat is ook niet wenselijk. Blijf de waarnemer en blijf buiten de drama’s van de wereld en van andere mensen. Zo word je een rots in de branding en een inspiratiebron voor anderen. Dan ben je het Licht.

  Wéét 


Verder naar HET VELD

Terug naar CHANNELINGS VAN DE BLUE SPIRITS