5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

LICHTENERGIE

Wakker zijn, je trilling hoog houden, niet bang zijn, het licht is sterker. Het zijn woorden die je bijna dagelijks hoort, maar …………. Hoe dan? Hoe hou je jezelf in die hoge trilling als je ziet dat om je heen de wereld tot grote onzekerheid vervalt?

Je voelt van alles in je lichaam: emoties, energie, veranderingen in de buitenwereld, je omgeving, mensen die je kent en ook mensen via social media die je nog nooit hebt gezien. Alles heeft invloed op je. Je kunt proberen erbuiten te gaan staan, buiten de turbulentie, maar dat is niet altijd gemakkelijk. Onwillekeurig komen er veel dingen bij je binnen die je beïnvloeden. Maar weet je, alles is goed als jij je ervan bewust bent, als jij herkent wat van jou, van een ander of van de wereld is.

Er is nóg een factor die je constant beïnvloedt en dat is de energie die momenteel naar de aarde stroomt, de verhoogde trilling van de kosmos. Het wordt vanuit de Bron aan je gegeven via de zonnen en de lichtkrachten, de wezens van licht uit de hogere dimensies. Deze instroom van kosmische lichtenergie is niet te stoppen en zal alles dat een lagere trilling heeft oplossen. Dit proces heeft tijd nodig omdat de aarde een planeet met tijd is. In principe kan de allerhoogste trilling en frequentie onmiddellijk aan jullie gegeven worden, maar jullie lichamen zouden zoveel moeite hebben met het opnemen van deze hoge lichtfrequentie dat het niet wenselijk is. Wij weten dat de trilling gefaseerd verhoogd moet worden, langzaam maar zeker en onomkeerbaar.

De opname van deze steeds hogere trilling zorgt ervoor dat je steeds beter de lagere trilling herkent. Als alles dezelfde trilling heeft herken je het niet als je op dezelfde trilling vibreert. Maar een hogere trilling ‘ziet’ de lagere trilling, eigenlijk is het ‘doorziet’. Het straalt er dwars doorheen en in het licht van deze hogere trilling is alles zichtbaar.

Wat er de aankomende tijd zal gebeuren zal je nu duidelijk zijn: elke dag wordt de kosmische trilling een beetje hoger op aarde en steeds meer van de lagere trilling wordt zichtbaar. Stel je een lamp voor met een dimmer die elke dag een fractie hoger wordt gezet; er komt een moment dat alles zichtbaar zal zijn als de lamp op volle sterkte brandt.

Je begrijpt dan ook dat wanneer je je uit dit licht laat trekken je je niet fijn meer voelt. Dat gebeurt als jij je mee laat slepen door datgene met een lagere trilling dat zichtbaar wordt. Je stapt als het ware weer even uit de lichtcirkel in een stuk dat nog in het donker ligt.

Het is belangrijk dat je in de lichtkring blijft en naar de dingen kijkt, dus waarneemt wat er gebeurt. Het licht brandt nog niet op volle sterkte, dus bereid je erop voor dat in de schaduwen nog dingen verborgen zijn die je nu nog niet zien kunt. Wees er niet bang voor! Het licht kan zelf niet gedimd worden, het wordt elke dag sterker. Wat wél kan is dat jij zelf uit de lichtkring stapt – door angst wordt je er heel snel uit getrokken.

Er is niets om bang voor te zijn, als het licht niet gedimd kan worden en volgens het Goddelijk Plan elke dag sterker wordt, is er niets en dan ook helemaal niets om bang voor te zijn. Wat bang is, is in de duisternis verborgen, het wil verborgen blijven en daarom is er chaos en turbulentie.

Alles is goed, je bent volledig veilig.

WÉÉT 

De Blue Spirits


Verder naar: Het oog van de storm


Terug naar: Channelings van de Blue Spirits