5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

ONTELBARE HELPERS

Er is turbulentie in de lucht. De storm raast, maar er zal een moment komen dat het stil wordt. Heel stil. Dan is alles ineengestort. En dan kan de schade opgemaakt worden en oh, het zal nog lang duren voordat de zon voor velen echt weer schijnt. Het is een diepe, diepe, collectieve nacht van de ziel – het is de diepe duisternis.

Maar de mensen van het Licht zullen hun vertrouwen niet opgeven, ze zullen standvastig blijven, zij zullen niet opgeven, niet vrijwillig. Zij zullen de bakens van licht zijn, de rotsen waar het water omheen spoelt. Zij zullen niet wijken, want ze weten dat hun taak er nog niet opzit, soms zelfs nog niet eens begonnen is, dat ze nodig zijn voor de anderen als de storm voorbij is. Ze bezitten de directe Verbinding met Spirit die hen voedt met liefde, kracht en licht.

Vertrouw op de goede afloop, want die staat vast. Heb elkaar vol compassie lief. Zegen de mensen die ziende blind zijn, ook zij zullen het zien, hetzij hier, hetzij aan gene zijde achter de sluier. Voor de Lichtwerkers is de sluier allang opgetrokken. Voor de andere ontwaakte mensen zal dat snel komen, heb geduld.

Blijf vol hoop en vertrouwen. Alles is goed. De grote zuivering moet gebeuren, hoe zou er anders een nieuwe wereld gemanifesteerd kunnen worden? Jullie zijn niet alleen, er zijn ontelbare helpers aanwezig, maar jullie kunnen hen niet zien met je fysieke ogen. Zij laten zich nog niet zien want ook dat zou nu nog gebruikt kunnen worden om angst te zaaien. Er is geen reden om bang voor hen te zijn, want ze zijn hier namens Spirit om de mensheid te helpen. Ze zijn ontelbaar, maar ze bevinden zich nu nog in een hogere trilling. Let op de tekens in de lucht en je zult weten dat ze er zijn. Er wordt op jullie gepast, jullie zijn beschermd, want jullie zijn geschapen door de Allerhoogste.

Jullie zijn wezens van het Licht met een vrije wil. Deze vrije wil is een geschenk. Zelfs Spirit zal zijn geschenk aan de mensheid niet terugnemen. Het is van jou!

Wees je bewust van alles dat zich afspeelt maar sta erboven in de absolute zekerheid dat je verbonden bent met het Licht. Wees niet bang.

De Meester

Door Pyts Boschma

Delen is het Licht versterken


Volgende