5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


SPIRITUELE SUPERIORITEIT

Er speelt zich momenteel iets vermakelijks af in spirituele kringen, het is de bewering dat men compleet ‘verlicht’ is. Ik las zelfs dat iemand schreef: ‘Ik zit nu in de 6 e dimensie en zit binnenkort in de 9 e dimensie’. Een ander zei: ‘Ik heb informatie ontvangen van mijn Hoger Zelf dat in de 24 e dimensie is’. Als ik dit soort dingen lees schiet ik spontaan in de lach. Hoezo, het superioriteitsgevoel spat er vanaf.

Hetzelfde gebeurt met mensen die zich Atlantiër, Pleiadiër, Siriër, Lemuriër, Andromedaër, Arcturiër kwalificeren. En sorry, ook hier schiet ik van in de lach.

En dan zijn er nog de gereïncarneerde Atlantiërs, Egyptische farao’s, Maya priesters enz. Maar de kans is heel erg groot dat je verdronken bent in Atlantis, slaaf geweest bent in Egypte en geofferd bent door de Maya’s, uiteindelijk zijn er maar weinig farao’s en priesters geweest. En er was maar één Napoleon. En ook daar moet ik om glimlachen.

Want, je bent dit keer een mens, je leeft op Aarde, het liefst met beide voeten op de grond. Hier ben je en hier moet je zijn, want hier ligt je doel, taak en missie, wat dat ook maar mag zijn. De Aarde bevindt zich in de 5 e dimensie en de mens is heel druk bezig zich aan die dimensie aan te passen en kan nog lang niet hoger gaan. Alleen de Meesters zijn hiertoe in staat.

Er bestaat alleen maar bewustzijn, de één is bewuster dan de ander en dat schept verantwoordelijkheid. Want in plaats van superieur zijn aan de ander (dat is zó 3D 😉) ben je bewuster en heb je de zielenplicht om de minder bewuste bij de hand te nemen en te helpen. Ben ik mijn broeders hoeder? Ja, natuurlijk, wie anders. Jezelf meer of beter achten getuigt van nog lang niet bewust zijn op het gebied waar je dat hoort te zijn: liefde – liefdevol zijn – de liefde zelf zijn. En dat met beide benen vast op de grond.

Door Pyts


VOLGENDE