5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

VERANTWOORDELIJK VOOR JEZELF

Hoe sta je in het leven van de illusie? Waar ga je in mee? In de lagere of in de hogere tijdlijn? De vijfdimensionale werkelijkheid is al volledig aanwezig op Aarde. Elke dag komen er vanuit de Centrale Zon van jullie sterrenstelsel hogere en hogere lichtgolven binnen. Het wordt door velen van jullie gevoeld en er worde weer van alles losgetrild op fysiek, mentaal en energetisch niveau.

Kun je ontvangen zonder zorgen? Kun je gefocust blijven op de hoge uitkomst? Ben je vol compassie en liefde voor jezelf? Vol blijdschap en opwinding voelend dat je in de hogere tijdlijn bent?

Er zijn verschillende tijdlijnen of dimensies op dit moment, het is de lagere frequentie van angst, frustratie, zorgelijkheid, onrust, onzekerheid enz. en er is de hogere frequentie van liefde, compassie, vreugde, gelukkig zijn, zeker innerlijk weten, loslaten enz.

Waar sta jij? Besef je dat je verantwoordelijk bent voor je zelf? Je eigen ascensie? Voor je eigen shift/verschuiving? Je kunt honderden berichten luisteren of lezen, dat is mooi en helpt je je trilling hoog te houden. Dat is de zielentaak van de Lichtwerkers die het Licht verankeren in de hogere tijdlijn voor talloze mensen. En dat doen ze vol overgave, vol kracht, nooit loslatend. Zij leven dag en nacht in de hogere tijdlijn.

Maar, jij moet zelf de keuze maken, de stap zetten. Jij moet zelf een Licht worden en zijn. De Lichtwerkers kunnen het niet vóór je doen. Die taak hebben ze niet en ze zijn er ook niet toe in staat. Jij, jij alleen bent verantwoordelijk voor jezelf. En jouw keuze is van levensbelang voor jezelf. Jij kunt dit zelf, want daarvoor ben je op dit moment op Aarde.

De Meester door Pyts Boschma

Delen is het Licht versterken

P.S.: ik kreeg vragen over wie de Meester is, het is Meester Jezus Christus, leraar voor de mensheid van wie ik de boodschappen mag ontvangen. Samen met de Blue Spirits die eveneens hun boodschappen aan mij doorgeven voor de mensen. Ik ben heel dankbaar dit te mogen doen. Pyts


VOLGENDE