5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

VERTROUWEN

In hoeverre durven jullie op jezelf te vertrouwen? Op jezelf, op je hart, op je intuïtie, op je verstand, op je drievoudig brein? Je intuïtie die afkomstig is van de pijnappelklier, die de verbinding is, de ontvanger van alles dat ‘ongezien’ of ‘onzichtbaar’ is? De geestelijken van jullie tijd weten dit, het symbool van de pijnappel kom je bij hen overal tegen, zelfs in hun ‘hoofdstad’. Zij weten hoe de verbinding met God kan worden gelegd door ieder mens, zij kennen door overlevering uit de oude geschriften de weg. Maar zij hebben het voor jullie verborgen, bewust en moedwillig. Je kunt zelf wel nagaan waarom. In deze huidige tijd proberen ze op een hele specifieke manier de pijnappelklier uit te schakelen. Ook hiervoor kun je de reden zelf bedenken.

Vertrouw op je intuïtie, alles dat afkomstig is van je intuïtie wordt door de geestelijke wereld ingegeven. Laat je intuïtieve brein steeds sterker worden door altijd en overal situaties en mensen in te voelen. De leidraad is dat wanneer iets goed voelt ook goed is. En als je het gevoel krijgt dat er iets is, iets niet klopt, vertrouw er dan ook op dat het zo is. Je intuïtie zal in deze nieuwe energie zich steeds sterker ontwikkelen, leer er op te vertrouwen, het is je niet voor niets gegeven en het is ook niet voor niets altijd onderdrukt en weggedrukt.

Het is tijd om je eigen autoriteit te worden. Je eigen Licht te worden. Je eigen gevoel te volgen. Op jezelf te vertrouwen. Jullie zijn al veel te lang verteld wat je moet doen, zeggen, denken en voelen. Jullie worden normen opgelegd die niet bij de menselijke waarden horen. Waarden zoals liefde, respect, gelijkheid, geduld, eerlijkheid, compassie, integriteit en nog veel meer. Breng de waarden terug door ze zelf voor te doen, te leven. Geloof in de Verbinding met je Spirits, je begeleiders die door je door middel van je intuïtie leiden en begeleiden. Word een heel en nieuw mens, schud het oude van je af, het is voorbij, je hebt het niet meer nodig.

De Meester door Pyts Boschma

Delen is het Licht versterken. 


Volgende