5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

VRIJHEID

Voel je het? Voel je de enorme stilte, de rust en vrede die energetisch over de wereld komt? Het is zó stil, zó vredig, het voelt zó goed. Dit is het, de nieuwe energie die je laat voelen dat niets, maar dan ook helemaal niets je kan overkomen. Je bent volledig beschermd, de vleugels van je engelen liggen om je heen, de instroom van de universele energie verhoogt je langzaam maar zeker tot een wezen van licht, een Lichtmens.

Je bent veilig, de wereld is een illusie waarin een spel wordt gespeeld. Je werkelijke vrijheid zit van binnen, niemand kan ooit je geest beheersen tenzij jij ervoor kiest om je vrijheid weg te geven. Jij bent vrij, je gedachten zijn vrij, jouw unieke persoonlijkheid is vrij. Geef je vrije wil nooit weg aan mensen. ‘Vervloekt is de mens die op de mens vertrouwt’, zei de Meester. Vertrouw op jezelf en je intuïtieve verbinding met de Bron van Leven. Alles dat Liefde is, is zuiver en de waarheid. Alléén dat! Liefde en waarheid kun je voelen. Voel diep, voel altijd, voel de hele dag. Laat je niet leiden door de illusie van de wereld. Je bezit je eigen Licht, je bent je eigen autoriteit, je bent je eigen ziel. Besef hoe kostbaar dat is.

Eer jezelf als het Leven zelf. Lach, glimlach, zing en dans als je kunt. Jij weet beter! Jij weet wie en wat je bent. Straal het uit, maak je Licht groot zodat anderen met verwondering en bewondering naar je kijken en zich gaan afvragen wat jij weet, hoe jij zó kunt zijn. Trek je terug uit het drama van de illusie.

Alles is goed. Alles is goed.

Dat is de belofte en die belofte wordt nooit verbroken. Liefde spreekt altijd de Waarheid.

Wéét. 

De Blue Spirits


Verder naar: Ben je er klaar voor?


Terug naar: Channelings van de Blue Spirits