5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


WAAR WACHT JE OP 

Voor degene met wie het resoneert.

Wat ben je aan het doen?

Hoe ben je in deze situatie terecht gekomen?

Word het geen tijd voor verandering?

Er is een verschuiving gaande van de 3 e naar de 5 e dimensie. Er zijn al veel mensen die door de poort zijn gegaan en in het vijfdimensionale bewustzijnsveld leven. Dit wil niet zeggen dat ze de driedimensionale wereld ontkennen of er niet meer mee te maken hebben, maar zij laten zich er niet meer door beïnvloeden. Geen angst of zorgelijkheid meer, ze weten dat er geen enkele reden voor is, het Licht is verankerd op Aarde en schijnt alle duisternis weg. Alsof het er nooit is geweest.

Ook jij bent hiervoor gekomen, ook jij hebt een afspraak met je Hoger Zelf gemaakt om te ascenderen. Maar je hebt jezelf vastgezet en vastgemaakt in je zelf gecreëerde spinnenweb en denkt dat er geen uitweg is. Wij horen je zeggen: ‘Ja, maar …………….”.

Verander dat, zeg alleen nog maar: ‘Ja’. En zie en voel dan wat er in jou gebeurt. Neem de beslissing, maak die keuze. Stel de vraag aan je begeleiders om je te helpen bij het realiseren van je keuze. Zij staan voor je klaar, maar jij moet om hulp vragen, jij bezit de vrije wil.

Er wordt van je gehouden en er wordt op je gewacht. Alles is mogelijk als jij de eerste stap zet.

De Blue Spirits 


Verder naar: Gelijkgestemden


Terug naar: Channelings van de Blue Spirits