5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


WE GEVEN JE EEN BEELD

Er zijn veel kanalen waar jullie momenteel informatie van krijgen. Zoek en je zult vinden. Vraag en het zal je gebracht worden. Volg je intuïtie bij het vinden van jouw waarheid.

Er zijn nu net zoveel waarheden als er bewustzijnsniveaus zijn en dat zijn er ontelbare. Het is niet meer een kwestie van driedimensionaal of vijfdimensionaal denken, het is ook alles er tussenin, het is het niveau van ieder mens afzonderlijk. En er zijn nu nauwelijks mensen te vinden die exact hetzelfde bewustzijnsniveau hebben. Daarom is respect en geduld ook uiterst belangrijk.

Vertrouw op het proces, een mens kan een bepaald niveau van informatie aan, nieuwe informatie moet eerst weer geïntegreerd worden in het bewustzijn. Het is net zoals op school, je leert iets stap voor stap en niet alles tegelijk. Heb geduld en compassie voor iedereen.

Jullie willen allemaal graag weten wat er gaat gebeuren en ook op welke manier. Het is erg belangrijk dat je niet alleen kijkt naar de chaos, maar ook dat je omhoog kijkt, zowel letterlijk als figuurlijk. In de lucht is van alles gaande, wie erop let zal het zien.

Figuurlijk is het omhoog kijken in je innerlijk bedoeld, kijk omhoog naar wie er aan de andere kant van je verbinding met de geestelijke wereld aanwezig zijn. Er staan zoveel Lichtwezens klaar om je te helpen, te steunen en lief te hebben, ze wachten op jouw komst.

Wij geven je nu een beeld van dit moment in de tijd dat gemakkelijk voor iedereen te begrijpen is en het heeft met jou persoonlijk te maken (PB). Je bent net verhuisd; vóór de verhuizing was er veel te regelen, voor te bereiden en op te ruimen. Toen kwam de fase van het inpakken: wat neem ik mee en wat kan weg. Het nieuwe huis was er wel, maar je bevond je nog in het oude. Op de dag voor en tijdens de verhuizing was er een ogenschijnlijke complete chaos. Maar, je was verhuisd, je had het punt bereikt dat je kom slapen, eten en rusten. Dat waren de eerste behoeften. In de tijd daarna kwam langzaam maar zeker de structuur en opbouw terug. Je was op een nieuwe plek, de oude was al bijna vergeten. Een nieuw leven.

Als je jouw verhuizing vergelijkt met de verschuiving van de 3 e dimensie naar de 5 e dimensie dan begrijp je het proces. Het lijkt misschien even of het nooit weer goed komt, maar langzaam maar zeker vindt alles z’n plek. Zo is het in de wereld nu ook. En zoals jij een compleet nieuwe woonplaats moet gaan ontdekken, zo is het in de wereld net zo. En zoals je zo nu en dan even rust moet nemen omdat je moe bent, zo mag het nu ook zijn in alle ontwikkelingen naar een nieuwe wereld.

En iedereen om je heen zegt: ‘Neem je tijd, het komt allemaal wel goed, pas goed op jezelf, je komt er vanzelf’. Zo is het met de wereld nu ook.

Alles is mogelijk, alles is goed. Vertrouw op het proces, er wordt van je gehouden en er wordt je ingefluisterd: ‘Komt wel goed, komt wel goed’.

Wéét!

Alles is goed!

De Blue Spirits 


Verder naar: Waar wacht je op


Terug naar Channelings van de Blue Spirits