5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

WIE, OH WIE?

Er is activiteit volop in de wereld op dit moment, het probleem is dat jullie het niet zien of de subtiele signalen die er zeker zijn niet herkennen. Er is nog steeds een zekere passiviteit onder de ontwaakten, de bewusten. Er zijn nog steeds veel mensen – en daarmee net zoveel gradaties van bewustzijn – die nog in hun oude driedimensionale denkpatroon zitten, uiteraard volledig onbewust hiervan.

Driedimensionaal leven en denken kent een bepaalde mate van passiviteit: er is een leider of er zijn meerdere leiders die uitdenken en je vertellen wat de juiste weg is die je moet volgen. Het is het denken dat er iemand zal opstaan die de taak wel op zich zal nemen om de wereld te veranderen. Het is het denken in machteloosheid, volgzaamheid, vertrouwen op anderen en afwachten. Wachten totdat het beter wordt, totdat iemand je vertelt wat je moet doen, iemand die autoriteit heeft.

Dit is de oude manier van denken die in de vijfdimensionale energie niet meer functioneert. Jullie hebben je eigen Kracht, je eigen Licht, je eigen bewustzijn en je bent je eigen autoriteit door het geschenk van jouw eigen vrije wil.

Jij bezit de mogelijkheid om bewustzijn – Licht – te verankeren en te zijn. Hoe dan vraag je je af? Door te laten weten dat je een mens bent die eigen keuzes maakt, die de eigen werkelijkheid creëert door de manier van denken. Welke werkelijkheid? De werkelijkheid die goed voor je is, die met je resoneert en die het welzijn van alle betrokkenen dient.

Dat betekent niet vóór of tegen iets of iemand zijn, dat is weer de dualiteit van de driedimensionale wereld. Het is voelen wat goed, waarheid en juist is. Wat is goed voor jou en voor iedereen in het nu en in de nabije toekomst? Het is het vinden van de eenheid, uitstijgen boven de dualiteit, leven in een hogere dimensie. Het is meningen respecteren en vast staan in je eigen persoonlijke overtuigingen. Het is het delen van jouw waarheid zonder die een ander op te willen leggen of die van een ander te oordelen of veroordelen.

Stijg boven de dualiteit uit, wordt waarnemer van de driedimensionaliteit en van wat binnen het spel gespeeld wordt. Onderzoek alle kanten en diepere beweegredenen van een kwestie, en zoek de waarheid achter alle meningen. Onderzoek waarom men zo denkt. Onderzoek alle dingen en behoud het goede, de Meester gaf ooit dat – nu meer dan actuele – advies. Verhoog je bewustzijn door kennis en wijsheid.

Leef in de absolute overtuiging dat alles goed is. Alles!

Wéét!

VOLGENDE

TERUG NAAR CHANNELINGS VAN DE BLUE SPIRITS