5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

BALANS  (korte samenvatting)

BALANS (Samenvatting)

Het licht in jou is van invloed op je lichtvoertuig – de Merkabah - . Bewustzijn heft de sluier op, de sluier verdwijnt. Integriteit en waarheid beginnen belangrijk te worden in de wereld, dit is één van de veranderingen die je kunt zien in jullie wereld.

Jouw licht is zo sterk dat de duisternis verdwijnt als jij binnen komt in een ruimte. Je hoeft niets meer te zuiveren, geen ruimte, geen mensen, geen sfeer, niets. Het licht, jouw licht, zuivert de duisternis weg. Het is weg als jij er bent.

Je hoeft met healen ook niets meer voor te bereiden, niets meer te zuiveren bij de ander. Jouw licht zuivert het aura van de ander en je kunt per direct healen en het is sterker dan ooit tevoren. De oude gewoonten zijn niet meer nodig. Stop met zuiveren. Dat is een oude manier. De duisternis kan niet meer iets aanklampen, de kamer hoeft niet gezuiverd. Jouw licht zuivert alles, je Merkabah zuivert je omgeving.

Dat is Meesterschap. Jouw licht is zo sterk dat de duisternis niet aanwezig kan zijn waar jij bent. Het duister trekt zich terug. Dat is nieuw!

Healer: geen negativiteit meer te verwijderen in een healing – je kunt per direct naar de kern. Onthoud dit.

Let er eens op als je mensen ontmoet, ze herkennen balans, ze herkennen en voelen het. Jij bent in balans – licht en donker is in balans in jou. En je creëert balans in een ander – licht en donker in balans en dat healt mensen.

Als het DNA geopend wordt – en dat zal oplopen tot 50%, dan zullen ziekten verdwijnen. Ziekte heeft een donkere trilling. Als je je verlaagt tot of vermengt met die trilling dan zal het deel van je worden. Als jij je trilling verhoogt, je licht verhoogt en daarmee de mensheid verhoogt – en dat zal gebeuren – niet spiritueel maar door bewustzijn – dan zul je alle ziektes zien verdwijnen, alle verschrikkelijke ziekten want ze kunnen jouw vibratie niet aan.

Ziekte heeft een trilling – een lage trilling Balans heeft ook een trilling – een hoge trilling

Als je begrijpt dat elke cel goddelijk is – eenheid – zal jouw licht beginnen te versterken.

Het is zo belangrijk voor deze planeet en jij bent de oude ziel, jij begrijpt het, jij begrijpt hoe het werkt.

En je zult direct gezonder zijn. Je zult intuïtief weten wat je wel en niet moet eten en het is voor elk mens verschillend. Het komt uit je Akasha – het weet wat je nodig hebt.

Je zult langer leven en het is voor elk mens anders. Elk individu is en zal anders zijn. Maar één ding is altijd hetzelfde en dat is liefde.

Licht – liefde – energie – balans.

Het is praktisch – stop met zuiveren – versterk je licht. Jij bent de eerste generatie van de shift. Jij kent de oude energie – jij gaat als eerste naar de nieuwe energie.

Je hoeft niet meer te sterven – jij gaat in dit lichaam van 3D naar 5D. Oude zielen zijn nodig – jij hebt de wijsheid en ervaring. En dat is wat jij bent. 


Volgende