5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE
GEEN VERWACHTINGEN

Het lijkt vreemd of niet dat de transitie zo snel gaat.

Het is vreemd, je weet niet meer wat werkelijk is en wat niet, maar dat is alleen in de driedimensionale werkelijkheid het geval.

Het is de bedoeling dat je naar een hoger perspectief gaat en een groter beeld krijgt waar je je goed bij voelt. Je hoeft niet alles te weten over liefde. Je hoeft niet alles tot in detail te weten wat goed voor je is, je hoeft je niet steeds af te vragen wat en hoe. Om blij te zijn hoef je de reden niet te weten om te ontvangen wat God voor je in petto heeft.

Maar velen van jullie zoeken de antwoorden: wat, hoe, waarom. Het is vreemd dat je in noodgevallen niet nadenkt over wat er gebeurd, maar in dit geval wel. Alles dat gebeurt is deel van de veranderingen die nu plaats vinden.

Voel met je hart of alles echt is, geloof en weet dat het waar is. Je hoeft alles niet uit te vogelen, neem het maar aan. Je neemt het aan dat wat je nu leest waar is, dat het van God komt. Maar niet iedereen kan dat. Er zijn zelfs lichtwerkers die nu twijfelen aan de woorden die hier staan.

Je bent aan het analyseren en je hoort niet wat er verteld wordt.

Wat is jouw realiteit als het op dat soort dingen aankomt? Als je niet gelooft dat het echt is dat er komt, dan geloof je niets.

AANNAMES

Jullie moeten leren aannames los te laten over wat je denkt dat je bent. Dat is een moeilijke taak. Wij zeggen dat wij je kennen, wij zeggen dat wij weten waarom je dit leest, dat wij weten of je het gelooft.

Je moet naar een zoveel grotere realiteit dan waar je aan gewend bent, je kunt het niet zien, je moet het voelen. Er zijn entiteiten om je heen die geen engelen maar Meesters zijn. Is de liefde die je voelt echt? Is het energie? Heeft het invloed op anderen? En, hoe dan?

Het zijn allemaal esoterische dingen die je ervaart en die je verteld worden, je leert het allemaal maar je hoeft het niet allemaal te begrijpen. Ooit zal de wetenschap veel dingen verklaren, maar ga je daar op wachten of ben je bereid om het nu te voelen en weten dat het echt is?

Weet je wel wat liefde is? Liefde is de basisemotie van het leven.

Het is overweldigend om lief te hebben en je hoeft niet te weten hoe het werkt, er is een band en die geeft verbondenheid en eenheid. En je voelt het, maar je kunt het niet uitleggen.

Is het dan zoveel gevraagd om nu alles te accepteren wat je voelt en niet uit kunt leggen?

Er komen principes die te maken hebben met de communicatie tussen God en jou waar nog geen woorden voor zijn, maar het is er, je weet het, je voelt het, maar je kunt het niet uitleggen.

Je moet jezelf verplaatsen naar een hoger bewustzijn, hogere spiritualiteit en kennis. Je moet beseffen dat er meer is, meer te leren, meer te weten dan er ooit te weten of te leren is geweest.

Er zijn dingen die gaan gebeuren die jij je nu nog niet kunt voorstellen, maar wanneer je jezelf openstelt voor hogere realiteiten dan zullen die naar je toekomen. Alles zal naar je toekomen als je al je verwachtingen loslaat.

Het is je recht, je hebt er recht op. God zal je omhoog trekken als jij je openstelt. Jij hebt als oude ziel altijd heel hard gewerkt, maar dit keer hoef je niet hard te werken, nu zul je opgetild worden. Je hoeft God eerst niet tevreden te stellen, je hebt het verdiend, je hebt er recht op.

je hoeft er niet meer hard voor te werken, je hebt er al hard voor gewerkt, je wordt dit keer opgetild naar het hogere level. Dat level was er altijd al, God was er ook altijd al, maar jij was nog zo bezig met de derde dimensie.

In jou, jij die hier leeft in de 3 e Dimensie, is alles aanwezig voor een evolutie van duizend jaar. Het zal niet door magie verschijnen, maar je bent er mee geboren, je is in je gebouwd, in je DNA, je hoeft het alleen maar te ontdekken.

Wat dit betekent is alles wat je kunt doen dat je ooit geleerd is in spirituele kringen en boeken. Je denkt dat je er heel veel moeite voor moet doen, je moet er heel hard aan werken of voor werken, maar dat is niet meer zo, dat is de oude manier van denken. Je moet het ontdekken want het is allemaal al in jou, alle kennis is in je DNA aanwezig, je hoeft het alleen maar aan te spreken, je te herinneren.

Je zoekt heling voor jezelf, van angsten, van ziektes, gewoontes, wij weten wie je bent. Er zijn mensen die een vergroot bewustzijn zoeken. En allemaal krijg je dezelfde informatie. Alles is in jou gebouwd, je bent geboren met de mogelijkheid voor genezing, het wacht op activatie, jouw naam staat er op. Open die deur van geloof en begrip dat je recht hebt op genezing, neem de hand van de heler, je hoger zelf, en je zult geheeld zijn. Je angsten, gewoontes, bewustzijn. Alles kan geheeld worden vanuit jezelf, vanuit je bewustzijn dat je heel bent. Ontdek het zelf.

Alle healers werken met zelfontdekking, er is geen systeem van buitenaf dat werkt, alleen jij kunt jezelf veranderen en het veld van bewustzijn is er altijd geweest.

Zoek je een hoger bewustzijn? Waarom accepteer je niet dat je bewustzijn al hoog is, het is in je DNA. Je bent er mee geboren.

Binnen in jou zijn alle antwoorden te vinden, want jouw innerlijk roept. Alles wat je hoeft te doen is ontspannen, geloven en deze dingen begrijpen. En als je dan verder wilt, dan zul je het begrijpen en dan zul je anderen gaan helen.

Maar blijf niet wachten totdat anderen het je brengen, er is geen richtlijn, er zijn geen aanwijzingen, niemand brengt het jou.

Jij hebt het in je, alles is in jou. Visualiseer jezelf in vrede, zonder angst, compleet geheeld, wees hysterisch blij want het is weg, er is een wonder gebeurd, maar het is jij, jij bent wakker geworden voor wat en wie jij bent.

Je maakt je zorgen voor ziekten, je bent een slaaf van de klok. Je zoekt naar synchroniciteit. Je denkt dat je moet wachten want er zijn ook anderen, je kunt andere zielen niet beïnvloeden.

Je zit te wachten op een moment van synchroniciteit om je iets goed te brengen of iets beters. Er komt iets mooiers en iets beters. Denk je, geloof je, je gelooft dat het je gebracht zal worden omdat er anderen bij betrokken zijn.

Maar dat houdt je tegen, het houdt je in angst, dat het niet zal komen. Kun je de mantel afgooien die je tegenhoudt? Geloof je dat je eindeloze mogelijkheden en dingen op je pad zult krijgen die mooier zijn dan jij je kunt voorstellen? Durf je op te houden met verwachtingen te hebben? Kun je er mee ophouden te denken dat je eerst stap 1 moet nemen om stap 2 te bereiken? Dat is lineair denken, dat is niet 5 dimensionaal denken.

Alles wordt op je pad gezet, komt in je leven dat je nodig hebt, verwacht niets, neem niets aan van hoe je het had bedacht, laat het komen zoals het door je hoger zelf het beste geacht wordt. Jij weet niet wat het beste voor je is, het allerbeste.

Je stopt jezelf in een doosje, je begrensd jezelf, maar er zijn geen doosjes meer. Je bent deel van de liefde, deel van velen. Jullie zijn een vloeiende energie die komt van de Bron, deel van de Bron. Samen maken jullie een bewustzijnsshift die vrede op aarde komt brengen. Maar het gebeurt niet als je jezelf beperkingen of begrenzingen oplegt.

Het is tijd om zelf te denken, alles dat goed voor jou is, IS goed…….. Heel jezelf, laat je angsten los, heb eigenwaarde en zelfrespect, en ga verder.

Je bent zo machtig, je hebt geen idee. Je leeftijd is totaal niet belangrijk. Je kunt een oude ziel zijn en nog jong zijn. Maar jullie oude zielen hebben nu de leeftijd om naar buiten te treden in wijsheid, die wijsheid zal eerder geaccepteerd worden omdat je het leven geleefd hebt.

Het is niet lineair meer, niet meer, het is multi dimensionaal.

Absorbeer deze boodschap in je wezen. Voel je kracht en macht.

Je hoeft niets te doen, doe helemaal niets. Kijk naar jezelf, je bent veel groter dan je denkt en wat je graag wilt zal je gebracht worden, zonder beperkingen, zonder begrenzingen, want je hebt het verdiend, het is er, het komt naar je toe. Laat alle sturing en verwachting los en kijk vol verwondering wat je gebracht gaat worden, er is je al veel gebracht dat vanuit het niets kwam. En alles in mogelijk, eindeloos en magnifiek.

Je hoeft het niet uit te vogelen, je hoeft het niet te begrijpen. Zeg gewoon dat je onderweg bent en dat je het allerbeste wilt ontvangen, en leun achterover en zie wat er komt.

Het is tijd.

En zo is het

KRYON

 Verder naar: Door jouw pijn breekt de muur

Terug naar KRYON