5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


HEALING EN HEALER

Gegroet, ik ben Kryon.  

Ik ben een multi dimensionale stem, ik weet het, dat is moeilijk te geloven. En, de energie van de planeet verandert en dat is ook moeilijk te geloven.

We zitten in de verschuiving, de shift. Deze verschuiving was niet gegarandeerd, er kon van alles gebeuren, maar de shift is gaande. Wen er maar aan dat deze planeet, dit bewustzijn en het leven zelf door een echte fysieke transitie gaat, het is niet alleen esoterisch. Het is heel normaal om een energieverschuiving te voelen, zo gevoelig zijn jullie. Jullie zien en voelen de energie, jullie zien de aura.

Maar ik heb het over de aarde, deze planeet gaat door een fysieke multi dimensionale shift. We hebben het aan jullie verteld.

Kun je dit alles op jou betrekken? Zou het alles veranderen wat je zou doen? Dat is een individueel antwoord. En iedereen die dit leest wil ik dit zeggen: je bent absoluut uniek. Je hebt dingen meegemaakt die je gevormd hebben en sommige anderen hebben hun Akasha geopend, jullie bewustzijn is zover geopend dat je je dingen herinnert. En je weet niet wat je moet doen, het is allemaal een mysterie voor jullie.

Maar één ding is hetzelfde voor alle mensen: de energieën die voor iedereen hetzelfde zijn.

Ik. Kryon, zal een korte samenvatting geven, zodat je een beeld hebt wat er gebeurd is. Het is een les. En er zullen dingen samenvallen zodat er een groter beeld ontstaat over wat er gaande is. Vergeet wat je allemaal is verteld, stel jezelf open voor de verandering. De verandering is overal, maar het gaat de oude zielen het eerst raken.

De oude zielen zijn wijzer, ze zijn hier langer geweest, ze zijn meer ervaren. De ervaring is vaak spiritueel, je weet hoe de dingen werken op de planeet, maar je hebt lang geleden spirituele beslissingen genomen en je bent nu ontwaakt en je herinnert je alles.

Je herinnert je sommige dingen die door de sluier komen. Je weet wie je bent en wat je spiritueel hebt geleerd komt door. Je kunt nooit vergeten wat je hebt geleerd in vorige levens. Je zult je alles herinneren wat je vroeger geleerd hebt. Deze planeet loopt vol met oude zielen die niet naar voren willen komen omdat ze moeilijke ervaringen hebben in vorige levens.

Je hoeft niet meer te ontwaken of boeken te schrijven. Er is zoveel energie, je hoeft niet in actie te komen, je hoeft alleen maar het licht te zijn, je hoeft het niemand te vertellen, je aanwezigheid is genoeg. Je kunt nooit spiritueel teruggaan naar de oude energie.

De oude zielen gebruiken hun capaciteiten nu, maar ze weten soms niet wat ze moeten doen.

Je wordt door God gekend, er is een voorbereiding geweest op alles dat komt door God. De belofte was dat als je 2012 gepasseerd zou zijn het allemaal zou veranderen, en nu zie het in systemen, je ziet het in het weer, je ziet het in de maatschappij.

Herinner je hoeveel er van je gehouden wordt, je doet het niet alleen, er wordt zoveel van je gehouden.

1.      Toen de planeet werd geschapen was er een plan voor deze tijd. Het was in de tijd maar kort geleden, ongeveer 200.000 jaar geleden. Er werd je kennis gegeven en er werden ontdekkingen gedaan, je doet het niet alleen, je hebt hulp bij je volgende stap. Je doet het niet alleen, voel je dat het waar is, het is esoterisch. Maar jij weet dat het waar is.

We hebben je niet in de steek gelaten, er worden tijdcapsules geopend, er is kennis in het kristallijne veld en die heb je nodig voor de volgende stap. En je hebt deze kennis nog niet eerder gekregen omdat ze in de oude energie wapens geworden waren, in de nieuwe energie wordt de kennis welzijn en genezing. Je doet dit allemaal niet alleen.

2.      Er is iets veranderd in het astronomisch solair system. Jullie planeet gaat naar een andere plaatst in het universum. En die plaats is anders, het heeft effect op jullie zon. Er komt een totaal andere energie, dit gebeurt, dit is niet esoterisch, dit is fysiek. Heb je wat anders gezien in de zon, activiteiten, is er een verschil in straling. Heb je het gezien, gemerkt? De zon heeft een heliosfeer, die je beïnvloedt en die je bewustzijn verandert. Het gebeurt, want jullie zon heeft effect, heeft effect op jou. Het activeert delen van je lichaam en geest die nog nooit geactiveerd zijn. Je zult hoger vibreren, je evolueert terwijl je leeft. Je bewustzijn verhoogt, dit is de snelweg naar een nieuwe frequentie. En als jullie de markeerder 2012 niet gehaald hadden dan waren jullie op een ander moment weer gekomen. En wie heeft dit gedaan? Jullie, jullie hebben het gedaan, jullie hebben het in vorige levens voorbereid. Het is deel van het nieuwe bewustzijn, je schuift in een nieuwe plaats in de ruimte en je doet het niet alleen, wij zijn hier om jullie te helpen en alles is voorbereid om jullie te laten slagen.

3.      We spraken over iets dat niet logisch is, er is een lichaam en geest die ontwaakt. De wetenschap ziet dingen die ze niet begrijpen. Je lichaam creëert harmonie, noem het verstrengeling, harmonieuze verstrengeling. Energetische verstrengeling. (Noot: QFE – Quantum Force Entanglement).  Jij bent een schepper en je kunt alles wat je maar wilt. Wil je iets nalaten als je er niet meer bent, voor de kinderen? Je erfenis is gepland, je lichaam wil in harmonie zijn. Er veranderen dingen, de energieën die niet in harmonie zijn worden crazy, ze worden gek. Alles dat geweld, boosheid en frustratie is, is een reactie op het licht en de energie, ze worden gek omdat ze niet in harmonie kunnen komen. En oude ziel, jij kijkt er naar en doet niet mee, want je wilt geen oude energie. Het gaat over donker en licht en energie en de reactie.

4.      God gaat op een andere manier met jou werken, met een andere soort trigger. De zaden kunnen geplant worden, de gereedschappen verschijnen. Lief mens, er is een ander scenario van oorzaak en gevolg. Al de energetische dingen beginnen te verschuiven. De timing van alles is zo anders, wat vandaag niet werkt kan morgen werken. Laat je hoofd niet hangen omdat iets niet werkte. Er zijn meerdere openingen, meer kansen, blijf het proberen, vooral als het spiritueel is. Voel intuïtief wanneer het de juiste tijd is om het opnieuw te doen. Zo is het nu. Alles is verschoven, de energie is veranderd, vandaag gaat het misschien wel lukken. En je zult resultaten hebben die er eerder niet waren. Alles is vandaag veranderd. Dit is echt waar, de dingen zijn anders, je reageert anders op dingen. Luister je naar me healer? Het wordt anders voor jou, er komen andere dingen, wat denk je dat deze nieuwe capaciteiten voor jou en voor anderen zullen doen? De mens is een multi dimensionaal wezen dat altijd de energie van 3D gebruikt heeft, nu heb je een verschuiving, nu kun je 5D gebruiken. Je kunt nu op een andere manier healen, laat het niet los healer, lezer, het komt tienvoudig terug. Als je je eigen realiteit creëert, dan is dat je taak: creëer een nieuwe realiteit. Het is jouw tijd. Verander je bewustzijn hoe je verder moet, niets is meer hetzelfde, je hebt nieuwe capaciteiten, er opent zich van alles. Je zult langer leven. Het nieuwe bewustzijn kun je niet openen als er iets in de weg zit, je twijfel, je onzekerheid. Vroeger kon je het niet, maar nu wel. In de oude energie kon je het niet, maar nu wel. Je verwacht bepaalde dingen, maar dit is een nieuwe energie. Vergeet alles van de oude energie, en doe het gewoon. Als er in je lichaam onbalans is, en nu spreek ik tegen bijna iedereen, als er iets is dat niet goed is in je lichaam dat je blokkeert, iets dat er is waardoor je niet verder kunt. Je kunt dit lezen of horen wanneer je wilt. We zijn samen, ik weet wie je bent. We zijn allemaal verbonden. Visualiseer nu wat je bent, wat je zult zijn, vrij van blokkades, vrij van onbalans, vrij van ziektes. Gun jezelf iets prachtigs. Gebruik die filosofie in een multi dimensionale realiteit. Heal jezelf nu.  

 

“Lieve God, ik ben deel van de creatieve Bron en alles dat niet in balans bij mij is, is tijdelijk, lieve God, voor mijn buurman en mijn vriend zie ik perfectie, net als bij mij. Zij zien perfectie in mij en samen zijn wij als oude zielen op de planeet Wij helen elkaar in liefde. Heel mijn bewustzijn, onbalans, ziekte, maak me mooi en geliefd. Heel mij. “

De energie van de planeet is klaar voor jou, want je bent niet alleen, je bent verbonden met alles en iedereen. Dit bewustzijn heeft veel meer energie dan je ooit wist. Het is niet zoals het altijd was.

Welkom op de nieuwe aarde, ik vertel je meer, nog veel meer.

 

En zo is het

  Kryon


Verder naar: Je ziet het gebeuren


Terug naar KRYON