5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE
JE ZIET HET GEBEUREN

Lieve oude ziel, de geschiedenis zit er vol mee, met mediums en zieners. Er zijn liedjes en teksten geschreven die rechtstreeks van de Bron komen, het is zo heilig en zo goed.

We hebben jullie verteld dat alle heilige geschriften die mooi zijn en waarheid bevatten van de Bron komen. Het zijn woorden van vrouwen en mannen die onder de invloed van God geschreven hebben. En als je beseft dat je als mens aan de kant kunt gaan en de creatieve Bron door kunt laten komen dan besef je hoe groot de mens is en hoe groot de Bron is.

Maar hoe kun je aan de kant gaan, hoe kun je je over laten nemen. Dat vergt het volste vertrouwen. En jij ontdekt hetzelfde, je gebruikt je brein, je bewustzijn op een totaal nieuwe manier. Niet alles komt oorspronkelijk uit je brein, je pijnappelklier helpt je om de beelden om te zetten. Het brein is het gereedschap dat je helpt de verbinding met God te leggen, helpt te praten, helpt te schilderen, te boetseren, te zingen.  

Lieve oude ziel, als je wilt dan kun je jezelf uitbreiden en dan kun je veel meer dan je ooit kon. Je moet jezelf toestemming geven om het te ontvangen. Je moet de deur openen en het een kans geven.

Is jouw realiteit beperkt tot wat je verteld is en wat je hebt gezien? Dan is dit niet geschikt voor jou. Elke mens kan channelen, ontvangen voor zichzelf, er is zoveel onderweg, zoveel mooie dingen.

Je komt uit de energie van de oude wereld, daar ben je altijd in geweest, het was onveranderlijk, statisch. Als je naar de geschiedenis kijkt zie je een herhaling van dezelfde energie, telkens weer.

Overal gebeurde steeds weer hetzelfde, het systeem was statisch, zo statisch dat je het de menselijke natuur noemde. Dit verwachtte iedereen. De oude energieën gelden nog steeds voor sommigen die het ergste verwachten.

Maar alles is veranderd, de energie is verhoogd, het bewustzijn is verschoven. En het is voorspeld in alle piramides in oude hiëroglyfen. En er zijn voorspellingen dat er een einde zal komen, vernietiging.

Maar dat is er niet, er komt geen einde, er is een passage, een verschuiving, er komt geen Armageddon, er komt geen einde. Nostradamus voorspelde dingen die nooit zullen gebeuren. Het is niet gebeurd, er gebeurden hele andere dingen, geen derde wereldoorlog, geen verdoemenis.

Er is een bewustzijnsverschuiving, we hebben misstanden voorspeld, we hebben angst voorspeld. Maar nu voorspellen we iets anders dan angst, de veroveraars en de dictators zijn nu in de minderheid.

De menselijke natuur verschuift naar een andere realiteit. Vraag het de kinderen, er is een grotere wijsheid in hun ogen, zij weten het. Zij willen de oude energie niet meer, hun bewustzijn is al verschoven. Zij weten het al.

Maar de nieuwe energie zal gevoeld moeten worden door de leiders van de wereld, zullen ze zich aanpassen? De aarde zal veranderen zoals je het nog nooit gezien hebt.

Ga eens vijftig jaar terug in de tijd en praat eens met iemand die toen leefde. Als je toen gezegd had dat de koude oorlog zou verdwijnen en dat Rusland zou vallen zonder dat er ooit een wapen gebruikt zal worden dan zouden ze je niet geloofd hebben, maar het is wel zo, nu is het bekend. 

Word de leider in de wereld die alles verandert. Het bewustzijn verandert, vrede wordt nu gezien als macht en de leiders willen macht. Mensen zien nu de mogelijkheid tot vrede, tot eeuwige vrede. Dat is macht. Er is weer een omschakeling gaande. Er zullen dingen gebeuren die je schokken en je verrassen, want ze zullen plotseling gebeuren, dingen die je nooit zou verwachten, we hebben gezegd dat ze zouden komen en ze gebeuren nu.

Laat de duisternis niet de kans krijgen. Zeg dat ze geen enkele kans hebben. Ze zijn bang voor het licht, er is teveel vrede. Je kunt niet hebzuchtig zijn als iedereen ziet wat je doet. Je kunt geen geheimen hebben als alles aan het licht komt.

Het is logisch wat je ziet, het gebeurt, het is gebeurd, de dictators, Rusland. Er is wijsheid en logica die je kennis brengt over wie en wat je bent.

Dit is echt.

Wat is jouw gevoel van alles, is het echt? Het is niet een mysterie, ik noem je een oude ziel. Er is geen verwarring over de liefde van God in je leven. Er is een vrede en een goddelijkheid in je. In je DNA bestaat engelenkracht, je ziel is ontworpen door de Pleiadiers. Er is een systeem van bewustzijn in het universum. Je kunt in de war zijn en je weet niet wat er komt. Maar je bent bezig om geestelijk volwassen te worden en het is verwarrend. De hand van God komt regelmatig in je leven en je weet niet wat je mee maakt.

Maar dit is echt, dit is werkelijk. Dit is aan de gang, het wordt beter, het is al beter aan het worden, het gaat al heel snel. Weet dat de tijd alles heelt en alles zal laten gebeuren. Jij hebt een vrije wil en alles zal op z’n plek vallen.

Ik kom terug

Zo is het

Kryon 

Verder naar: Geen verwachtingen

Terug naar KRYON