5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

KERNWAARHEID

                                                                                                             

Mensen vragen zich af: ‘Wat is Kryon? Wie is Kryon? Waar komt Kryon vandaan?’

Ik ben een welwillende, prachtige, oplettende, overvloedige energie van de Bron. Je zou me zelfs een engel kunnen noemen, maar dat gaat veel mensen te ver.

Laat me jou een vraag stellen: ‘Wat is de creatieve Bron in jou?’

Er zijn momenteel zoveel mensen op de planeet die opgewonden, angstig, gejaagd en bezorgd zijn. Jullie weten niet wat er gaat komen, alles is onbekend.

Er moesten beslissingen genomen worden door de Meesters over deze tijd. Er waren altijd oorlogen in de wereld en dit keer niet, er zijn geen oorlogen. Dit keer is het een tijd van afzondering, van overdenking en introspectie. En er komen zoveel oplossingen op zoveel verschillende gebieden.

En, jij bent deel van de oplossing!

En ik stel je nog een vraag: ‘Wat is jouw relatie met de creatieve Bron?’

Allereerst wil ik je vragen om alles dat je bezig houdt in een doosje te doen – visualiseer het. Doe er al je gedachten over de toekomst in, plak het dicht en zet het dan in je gedachten buiten je huis. Je kunt het overal neerzetten waar je maar wilt. Visualiseer het! En zeg dan tegen het doosje: ‘Het is maar tijdelijk hoor, tenminste als ik dat wil, ik wil je even kwijt, ik kom er later op terug. Op alles, alle plannen voor de toekomst. Het is maar voor een kwartiertje, dan haal ik je weer binnen’. Zet het nu weg.

Wat blijft er over?

Er blijft een open kanaal over dat helderder kan denken over wat er met je gebeurt.

Houdt God van je?

Hoe denkt God over jou?

Heb je God gevonden?

Je hebt de vrije wil om antwoorden op deze vragen in jezelf te vinden.

Heb jij een relatie met God?

God past op je vanuit een andere dimensie. Hij is er, als jij het wilt.

Is God de creatieve Bron van het universum voor je?

Is God dichter bij dan je je kunt voorstellen?

Ik zal je een waarheid vertellen, het is de grootste waarheid van de planeet, het is een kernwaarheid.

Dit is dé Waarheid!

De creatieve Bron van alle dingen, van dit zonnestelsel en al het leven dat het bevat, de aarde en jouw ziel, kent jou. Hij kent je naam, hij geeft om je, is welwillend naar jou toe en heeft zijn hand naar je uitgestrekt op elk moment van de dag. Hij houdt mateloos veel van je, grenzeloos. Hij is aan de andere kant van de sluier.

Waarom zou hij van je houden? Omdat je hebt geleerd door de godsdiensten dat er een hiernamaals is, dat het leven doorgaat, dat je een ziel hebt. Probeer het woord ziel niet eens uit te leggen, dat kun je niet, je hebt geen idee.

Je ziel is een multidimensionaal voertuig, je verblijft in je ziel. Deze ziel van jou is een deel van de Schepper. Zoals jij trekken van je ouders hebt en je kinderen van jou. Want jij hebt DNA van je ouders en hebt jouw DNA doorgegeven aan je kinderen.

Heb je ooit de uitspraak gehoord: “gemaakt naar het beeld van God?”. Dat betekent niet dat je het uiterlijk hebt van God, het beeld van God is Liefde, compassie, overvloed, welwillendheid. Jouw ziel is deel van de Creatieve Bron, je hebt eigenschappen in je van hem. Hoe vaak heb je het al gehoord? Je hebt het gehoord! Hij kan je door je intuïtie leiden, door je gevoel. Luister je?

Maar je hebt je doosje met angst net ingepakt. Het tegenovergestelde van liefde is niet haat, het is angst. Angst zal Liefde volledig teniet doen, net zoals bezorgdheid. Als die twee dingen je bezig houden zul je niet in God geloven, want je bent bang. En dan zie je geen liefdevolle God. Maar je hebt de vrije keus en mogelijkheid om angst en bezorgdheid buiten de deur te zetten. Het is er altijd, maar je hoeft je er niet mee bezig te houden. Je kunt je ook met je intuïtie bezig houden, dat wat je ziel je vertelt, dat wat God je vertelt.

Als je in angst en bezorgdheid leeft kun je ook niet bij het Veld van Licht, het werkt dan niet, je kunt er niet bij. Het Veld van Licht dat je leidt, dat je informeert, dat je vertelt wat je moet doen, werkt dan niet.

Ben je geconditioneerd in het verleden? Is je geleerd dat je niet goed genoeg bent voor God? Dat je eerst heel veel moet doen voordat je waardig bent? Dat God dan heel misschien naar je omkijkt? Als je geluk hebt? Zou jij dat zelf doen als jij kinderen had? Zou je zo met hen omgaan?

Je hoeft niet bang voor God te zijn, niet bang voor de dood te zijn. Het is tijd om alles los te laten, alle oude overtuigingen, alle angst en bezorgdheid in deze tijd waarin de wereld op de knieën ligt in angst over hoe het nu verder zal gaan.

Ik zal het je verklappen: er ontstaat iets nieuws. De oude energie zal er altijd zijn. Maar deze planeet is zich aan het vernieuwen en deze nieuwe wereld is voor jou!

Wat ga je met het doosje doen? Ben je bereid om een mooier en gelukkiger leven te accepteren? Blij en vol liefde? Gooi het doosje dan weg!! Je hebt het niet meer nodig.

And so it is!

BRON: KRYON Verder naar: Het constante gevecht in de oude energie


Terug naar KRYON