5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


MANIFESTATIE – VERWACHT HET ONMOGELIJKE

Geef je bestelling op, leun achterover en verwacht het onmogelijke.

Alles dat tot nu toe beschreven is over de verschuiving – de shift – en de veranderingen die daarmee gepaard gaan is de nieuwe realiteit, het nieuwe paradigma (bewustzijnsniveau). Het gebeurt overal en als je alert bent zul je het ook overal zien gebeuren.

Maar wat moet je doen, wat komt er als volgende, hoe vul je dit op een praktische manier in?

De dingen zijn anders, er zijn beslissingen die genomen moeten worden en je vraagt je af waarom je je voelt zoals je je voelt. Soms gaat dat om simpele kleine dingen. Je staat op de drempel van een nieuwe werkelijkheid en je weet niet wat er als volgende komt, er zit geen logica meer in.

NEEM EEN PAUZE

Neem een pauze. Als er een bewustzijnsverschuiving is, dan is er een lichter paradigma, je gaat van een donkere naar een lichtere staat van bewustzijn. Je kunt er niet meer op rekenen dat het er net zo uit zal zien als vroeger en dat is goed nieuws, want het was vroeger echt niet zo goed. Je weet niet meer zo goed wat zal werken en wat niet.  

Ieder mens is deel van de klok die vooruitgaat en die de tijd voor beslissingen aangeeft. Er moeten andere beslissingen genomen worden, want je kunt niets meer verwachten, er is niets meer hetzelfde. Het resultaat is anders dan het altijd geweest is. Je hebt te veel meegemaakt, je bewustzijn is verhoogd.

Je gaat naar een plaats waar niemand ooit geweest is en niemand kan je advies geven, want alles is anders. En dat is het beste nieuws dat je zult krijgen, want wat je verwacht klopt niet meer. Wees niet bang om die volgende stap te nemen, want die zal beslist komen.

Alles dat op de oude energie gebaseerd is werkt niet meer voor jou. Het verleden werkt niet meer voor jou. Dat is de oude realiteit.

DE OUDE BRUG IS WEG

Er zijn zoveel mensen die op dezelfde plek staan als jou voor wat betreft gezondheid en leven. Jij bepaalt wat er met jou gaat gebeuren, maar je mag geen verwachtingen hebben van wat er zou moeten gebeuren, wat je gaat manifesteren, want het is niet meer dezelfde energie.

De oude brug is verdwenen, als je wilt kun je er mee stoppen en niet verder gaan. Maar je kunt ook een nieuwe brug aanleggen. Alles is mogelijk, alles gaat sneller. Het is vlakbij, maar je kunt er net niet bij, je kunt het net niet zien, niet pakken.

Er zijn dingen in de ether in opbouw voor jou. Kijk maar wat er gebeuren gaat, er komen mensen vanuit het niets jouw leven binnen die je nodig hebt of had. Er gebeuren dingen die je nodig hebt, maar die je nooit verwacht had, maar je had er wel bewust of onbewust om gevraagd. Verwacht goede mooie dingen in je leven, verwacht grote dingen, mooie mensen. Creëer de verwachting en zie wat er vervolgens gebeurt.

Er gebeuren vreemde dingen in de wereld, maar je staat er boven, want je verwacht andere dingen. Het is als een magneet, jij doet de bestelling en het komt, het komt. Je weet dat het waar is.

Jij bent het goede voorbeeld, je bent sterker en geweldiger dan je ooit gedacht had, deze dingen die mooi en beter zijn zullen gebeuren.  

Wat je kunt zien is dat de aarde verandert, de verschuiving is bezig en terwijl je in je stoel zit te bedenken wat het volgende is dat gaat gebeuren kan ik je verzekeren dat je kunt ontspannen, relaxen, het gebeurt en alles gebeurt op de eigen goddelijke tijd.

Laat het maar ongelooflijk klinken voor de mensen van de 3 e dimensie, vertel ze over de prachtige dingen die gebeuren, want er ontstaat een nieuwe bewustzijn, een nieuwe werkelijkheid op de planeet en de liefde zal overwinnen. En, JIJ bent liefde.

 Er is meer, er is meer vandaag dan er gisteren was. Verander je frequentie elke dag, alles wat je hoort dat nieuw is, neem het in je op, maak het je eigen.  

Daarom ben ik als Kryon hier

En zo is het.

KRYON

Volgende

Terug