5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIEONVERWACHTE VERANDERINGEN

Bewustzijn is altijd de sleutel geweest voor geloof. Kun je liefde definiëren? Nee, maar je weet wat het is. Het is multidimensionaal, liefde is er gewoon. Je kunt het niet uitleggen. Niets van de 5e dimensie is uit te leggen. Je moet buiten de ‘box’ denken, er zijn geen grenzen aan de 5e dimensie. Je zult alle grenzen en aannames los moeten laten en open moeten staan voor het multidimensionale bewustzijn.

Je hoger bewustzijn opent het niveau van het vijfdimensionale bewustzijn. Je zult jezelf moeten ontwikkelen om daar te kunnen verblijven. De nieuwe mens in de nieuwe wereld heeft zijn/haar trilling verhoogd. Jullie zijn de volgende stap in de evolutie. Pas op met wat je creëert, jij bent de creatieve kracht, jij bezit de levenskracht van deze planeet. Welk bewustzijnsveld ervaar je in je bestaan? Het is elke dag opnieuw een nieuwe keuze. Elke morgen kun je dankbaar zijn voor de goede energie, de nieuwe dag. Wees dankbaar, wees blij. Je bent de schepper van je dag. Het hangt van jezelf af hoe je dag eruit ziet. Vol opwinding en vreugde! Vol ontmoetingen om harten te kunnen openen.

Er is maar één de baas en dat ben jij. Hoe kun je het licht uitdragen, positief en vol liefde? Door het te zijn, door het te laten voelen. Zo sterk is je veld. Ga schijnen, stralen, wees het licht. Het is een keuze. Je kunt iedereen optillen naar jouw niveau van licht. Je bent een activeerder. Iedereen heeft die taak om het goddelijk licht te zijn. Om de kracht, vreugde, licht, wijsheid, helderheid, begrip en liefde te zijn. De juiste energie. Jij bent het! Zodra jij vertrouwen hebt in wie je bent dan zul je weten hoe je moet leven. Je bent het licht. Wij brengen je van gene zijde ongelofelijke liefde. Wij zijn bij je en geven je moed en kracht. Daarom zijn we hier. Jij hebt de gereedschappen, jij kunt jezelf helpen. Oude zielen zoals jij worden gesteund door krachten die hier nog nooit eerder zijn geweest.

Ik – Kryon – zal jullie iets vertellen over je Akasha; het is je geschiedenis en je toekomst. Als je Akasha geopend is, wat voel je dan het sterkste? Wat komt er dan het sterkst naar boven? Alle negativiteit en alle verdriet en pijn van talloze vorige levens! Er komt een nieuwe tijd en de energie is veranderd. Je hebt alle oude pijn en verdriet niet meer nodig, alle negativiteit heb je niet meer nodig. Er is een nieuwe energie, de goede positieve dingen uit je Akasha komen nu in je leven. Je hebt het oude niet meer nodig.

Wat heb je de laatste tijd gedaan? Je negatieve Akasha opgeroepen? Je hebt het niet meer nodig, er is een nieuwe energie en je hebt alle negativiteit niet meer nodig, ik kan het niet vaak genoeg tegen je zeggen. Alleen positieve dingen heb je nodig, laat die nu naar boven komen: hoe je moet glimlachen als je opstaat, hoe je eigenwaarde en zelfrespect er mag zijn, hoeveel vreugde je mag voelen omdat je bij mág zijn. Dit alles is ook in jouw Akasha ingebouwd, het is erin aanwezig, maar jij moet het jezelf gunnen. Jouw Akasha zal je beginnen te dienen. Er zijn geen tranen meer nodig, er is een nieuwe werkelijkheid, een nieuwe energie. Haal alleen in jezelf naar boven wat je blij maakt, dat je gelukkig maakt. Alleen de goede dingen! Hoe voelt het om blij te zijn?
Snap je hoe het werkt? Zeg tegen je Akasha dat het je alleen herinneringen mag brengen uit vorige levens tot je zesde levensjaar. Dat waren altijd goede jaren, dat was spelen en blijheid. Je gelukkig voelen! Toen was je kind en blij. Vergeet de rest! En dat zul je krijgen: plezier en geen zorgen. Haal die uit je herinneringen, laat al het andere los. Je Akasha zit in je DNA. Wees er trots op dat je een oude ziel bent, wees er trots op dat je bewust bent. Hier, op deze tijd, hier heb je op gewacht. Ga ervoor!

Dat is wat er gebeurt. Kies ervoor om gezond te zijn, zonder angst en verdriet, zonder zorgen, door plezier te hebben, liefde te zijn. Laat de kleine dingen je leven niet bepalen. Je kunt een lang en mooi leven hebben als je daar voor kiest, je hebt de wind in de rug ook al lijkt het nu niet zo. Je zult je balans in het Licht vinden.

Gefeliciteerd, je hebt de tijd bereikt die er nog niet eerder is geweest en je maakt er deel van uit. wees blij!

Bron: Kryon
Bewerking: Pyts Boschma


Volgende