5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


ZUIL VAN LICHT - TEMPEL VAN LICHT

Stel je voor: dit is visualiseren, het is je verbeelding of fantasie gebruiken om je iets voor te stellen. En het is een instrument dat het gemakkelijker maakt om je bewustzijn te vergroten.

Je bezit 12 chakra’s: 7 in het lichaam, 2 onder je voeten naar de kern van de Aarde, 1 aan de rand van je Merkaba (4 meter boven je hoofd), 1 in ons sterrenstelsel en 1 ver weg op je plaats  van oorsprong.

Stel je nu voor dat er vanuit je plaats van oorsprong een zuil van licht komt die door je chakra in ons zonnestelsel, door je chakra aan de rand van je Merkaba je kruin binnenkomt, door je 7 lichaamschakra’s stroomt en zich grondt in de 2 chakra’s in de Aarde. Laat deze zuil van licht alles in en om jou zuiveren en vullen. Laat het licht uitstromen via je zonnevlecht naar buiten en laat het je omhullen totdat het je hele Merkaba opvult (8 meter doorsnee met jou als middelpunt). Daarmee ben je een tempel van licht geworden.

DE TEMPEL VAN LICHT

Je kunt dus je tempel van licht om je heen ‘bouwen’ zodat je en tempel van licht bent. Stel je nu voor dat er boven je hoofd een netwerk – als een soort geknoopt visnet – van lichtkabeltjes hangt. Maak een verbinding of kabeltje/draad die je in het raster van het netwerk kunt aansluiten. Laat het licht dat je ontvangt van je Zuil van Licht en dat opgeslagen is in je Merkaba nu door die aangesloten kabel in het netwerk vloeien. Vul het netwerk met jouw Licht. Dit is het enige dat je in de wereld hoeft te doen.

Als er overal lichtdraden vanuit Merkaba’s worden aangesloten op het lichtnetwerk dan zal het uitstralen, steeds feller worden en het duister zal uit zichzelf oplossen.

Dit is iets dat je individueel kunt doen! Kryon vraagt elke Lichtwerker die hiertoe in staat is om dit te doen en op die manier het lichtveld steeds feller te maken.

Ik weet dat er genoeg Lichtwerkers onder jullie zijn die dit kunnen, dus ik vraag je vol liefde dringend om dit zo gauw mogelijk te doen. Hoe eerder hoe beter.
Bedankt voor je hulp.


Door Pyts Boschma samengevat en vertaald naar een channeling van Kryon.


Volgende