5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

BESEF WIE JE BENT

 

Hoe moeilijk is het om geduldig te zijn?

Hoe moeilijk is het om te genieten van het moment?
Hoe moeilijk is het om volledig vertrouwen te hebben in de liefde, vrijheid, geluk, het bewustzijn?

Erg moeilijk, wij begrijpen het. Niets is meer hetzelfde, alles is anders. En toch, en toch, voor je gevoel heb je geen andere keuze dan geduld hebben en te vertrouwen. En dat genieten is nóg moeilijker, want er is nog zoveel dreiging en duisternis in de wereld naar het schijnt.

Maar, als jij God in je cellen hebt, dan bezit je goddelijke eigenschappen en attributen in jezelf. Als Spirit in elke cel van je lichaam leeft, dan ben je deel van Spirit. Jij bent een onderdeel van God, je hebt verbinding met God. Gebruik deze verbinding op een wijze manier. Als je eenmaal beseft dat je onderdeel van Spirit bent, leg dan de connectie, ga in gesprek zoals je met je beste vriend of vriendin in gesprek gaat. Spreek alles uit waar je mee worstelt, wat je graag wilt en voel hoe de Goddelijke Energie door je heen tintelt en pulseert. Oh, je zult het letterlijk voelen als je er de tijd voor neemt.

Hoeveel tijd geef je per dag aan de wereld? 
Hoeveel tijd geef je per dag aan jezelf? 

Hoeveel tijd geef je per dag aan God?

Leren leven vanuit het bewustzijn dat je de hele dag met Spirit in gesprek kunt gaan, dat je nooit alleen bent, dat er altijd naar je geluisterd wordt, dat je altijd gehoord wordt en dat al je gidsen en begeleiders constant bij je zijn zou je prioriteit horen te zijn, want het is het aller-, allerbelangrijkste in je leven.
Leer het gesprek te voeren, luister naar die zachte, kalme stem binnen in jou die je gerust stelt, je boodschappen geeft, die je troost en moed geeft en die je boven alles de hele dag vertelt dat er van je gehouden wordt. 

 Wat wil je nog méér? 

Wat heb je nog meer nodig? 

Is er nog iets anders als je dit eenmaal hebt ervaren?

Het is volledige gelukzaligheid, het is een brede glimlach op je gezicht, het is een stralend bewustzijn dat het licht en de liefde altijd bij je zijn. Je zult glanzen als duizend zonnen, mensen zullen graag bij je willen zijn en zullen willen weten hoe jij dat doet, wat jij bezit dat zij niet hebben. Hoe jij zo kunt stralen, wat jij weet en ze zullen het je vragen omdat ze het ook willen. Je hoeft alleen maar te zeggen dat je verliefd bent op het leven, op de liefde, op het licht, op de waarheid. Het zal een vreemd antwoord zijn voor velen, maar als er één persoon is die je aanraakt, hoe mooier zal dan nog eens jouw glimlach zijn.

Wees het licht, de Liefde, de Waarheid.

I AM.

De Meester door Pyts Boschma

Delen is het bewustzijn versterken

Volgende