5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE
De MeesterDE MEESTER - een introductie van Kryon

Hij veranderde de wereld en het werd voorspeld dat hij zou komen. Het kind lag in een kribbe en het werd bezocht door drie wijze astrologen. Dat is allemaal waar. Hij kwam om de wereld te veranderen, hij wist wie hij was en verliet zijn ouderlijk huis al vroeg. Hij was opgegroeid als Jood, maar zag een andere God dan gebruikelijk was. Hij had de wijsheid van een heilige man, want hij wist dingen die niemand wist en onbekend waren, daarom werd hij priester genoemd.

Hij kwam om het verleden te veranderen, hij vertelde over een liefhebbende God en een nieuwe realiteit. Hij vertelde dat God van je houdt zoals van een kind en dat God je naam kent en weet wie je bent. Hij zei: ‘Ik ben de Weg, Ik ben de Waarheid, Ik ben degene die jullie de boodschap brengt dat God liefde is. En hij liet zien wat jullie zijn en kunnen: manifesteren, creëren, manifesteren en genezen. Hij zei: ‘Dit is wat een mens kan doen met de Liefde van God en door de Liefde van God’. Het is niet zo verwonderlijk dat de mensen van hem hielden.

Weet je dat er nog veel meer hele bijzondere informatie is over deze prachtige man die nauwelijks gelezen wordt en waar niet over gesproken wordt? De rollen van Qumran en Nag Hammadi bijvoorbeeld? (Noot: en de door hem gedicteerde boeken van Jakob Lorber, Een Cursus in Wonderen, Een Cursus in Liefde, de channelings van Tina Spalding, enz. PB)  Al deze informatie is verborgen voor jullie gebleven. De oude verhalen van zijn leerlingen over hem? Er is zoveel te vinden over deze ontzagwekkende man, maar je moet het zoeken en dan zul je het vinden.

Hij wist dat hij maar een korte tijd op Aarde zou zijn, hij wist alles. Ze hebben zijn boodschap verdraaid en gestopt en ze hebben hem aan het hout gehangen. De Joden wilden er niets mee te maken hebben dus regelden de Romeinen zijn dood. Hij was teveel een storende factor. En ze bonden hem niet met touw zoals gebruikelijk was, nee ze sloegen spijkers in hem.

Maar de golven van bewustzijn die hij creëerde stromen tot aan de dag van vandaag over de Aarde en het is actueler dan ooit wat hij verteld heeft. God is Liefde – God houdt van je – God kent je naam.

De reden waarom ze hem van het kruis afhaalden was de wet die stelde dat na zonsondergang niemand gekruisigd mocht worden. Die wet bestaat nog steeds. En daarom legden ze hem in het graf. En na drie dagen bleek het graf leeg te zijn en hij werd gezien als zijn majestueuze verschijning als Godsmens.

En de mensen die hem vermoordden richtten later de kerk op. Hoe ironisch. Eerst was de plek in Rome een plaats waar hij vereerd werd, maar door de eeuwen heen veranderde dat. En wat heeft de mensheid gemaakt van deze prachtige man? Wat vertelden ze? Hij werd een veroordeelde die aan het kruis hing – een veroordeelde stervende. En de mensen protesteerde, ze zeiden: ‘Jullie blijven hem aan het kruis slaan, jullie laten hem zien als een lijdende, een stervende. MAAR HIJ LÉÉFT! En degenen die protesteerden vereren nu een kruis zonder de man eraan. Vandaag de dag zijn er meer dan vierhonderd christelijke stromingen die net iets anders denken en er nog steeds hun hoofd over breken wat de man bedoeld heeft met zijn boodschap. De enige gezamenlijke factor is dat ze hem allemaal vereren.

Deze Man, deze Ene, deze Jezus zei: ‘Luister naar mij, want ik vertel je hoe je God kunt vinden, wat God IS, Hij is Liefde, Hij oordeelt en straft niet. En kijk eens goed hoe het vandaag is: het christendom zit vol met regels, oordeel en straf.

Zijn bezoek op Aarde was bedoeld om de liefde van God te laten zien en ervaren. Het is een verhaal over Liefde. En het is het verhaal dat ik Kryon, nog steeds aan jullie vertel: over de Liefde van God. Er is één Schepper die je kent, die van je houdt en jij bent bijna onbegrensd in je mogelijkheden als je gebruik maakt van deze Liefde. En de Meesters van de Aarde die de boodschap van liefde bracht zijn mijn (Kryon) teamgenoten. En zij brengen een Aarde met vrede, want het is tijd.

And so it is.

Kryon


Volgende