5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

 GOED NIEUWS

Wij willen jullie erop attent maken dat je alles het beste kunt overzien wanneer je boven de situatie op Aarde uitstijgt, als je de zogenaamde ´helicopterview´ inneemt. Word toeschouwer van alles dat zich afspeelt en herken dan de grote lijnen in alle situaties en gebeurtenissen.

Wat velen van jullie soms vergeten zijn de Krachten van het Licht die werkzaam zijn om de Aarde en haar bewoners te helpen bij de verschuiving en verankering van een hogere vijfdimensionale dimensie. Deze Lichtkrachten zijn veel machtiger en sterker dan je beseft. Zij voeren de opdracht uit van de Bron, van Spirit en er is niets dat hen kan tegenhouden. Helemaal niets! Wéét! Jullie hele sterrenstelsel is in beweging en past zich aan aan de nieuwe trilling of frequentie van de hogere dimensie. Wij hebben jullie dit al vaker verteld.

De Lichtkrachten hebben op Aarde pilaren of monolieten geïnstalleerd, ze zijn licht- en informatiedragers met een zeer hoge technologie in zich. Het heeft geen enkele zin om ze weg te halen – wat regelmatig geprobeerd wordt, ze worden sneller opnieuw geplaatst dan dat ze van moeilijk bereikbare plaatsen weggehaald kunnen worden. Ze zijn als een netwerk over de hele Aarde verspreid en zijn in een energetisch netwerk met elkaar verbonden, zowel boven als in de Aarde.

Er werd jullie verteld dat ze geen nut hebben. Niets is minder waar, zij zijn geleiders van zowel kosmische energie als energie van de Centrale Zon. Zij vangen deze energie op en geleiden deze door het netwerk over de hele Aarde zodat deze energie gelijkelijk over de Aarde verspreid en vastgehouden wordt. Het is een ontvangend, geleidend, energetisch Veld. Er zijn veel meer monolieten dan er bekend wordt gemaakt, maar zoals zoveel informatie niet met jullie gedeeld wordt is dit hier ook het geval.

De instroom van Centrale Zonne-energie en kosmische energie wordt stukje bij beetje hoger, jullie voelen het zelf. Op het moment dat de trilling van jullie lichaam hoog genoeg is en gestabiliseerd, zal er een grote golf energie gaan instromen die de Aarde definitief zal verankeren samen met alles dat op haar is. En alles dat niet bij deze trilling past zal verdwijnen. En, we stellen je gerust: ieder mens die een actief hartbrein heeft zal moeiteloos deze energie in zich op kunnen nemen. Met andere woorden: iedereen die liefde en compassie heeft. In welke vorm dan ook.

Het kantelpunt van de mensheid is al bereikt. Het wachten is nu op de golf die door de monolieten als een flits om de Aarde zal gaan. En het zal vergezeld gaan met een geluid dat je ziel uit duizenden zal herkennen. Het geluid zal het signaal voor jou zijn, je zult het onmiddellijk weten. Niemand weet wanneer het moment zal komen, alleen God weet dat, niemand anders.

Dat het moment komen zal staat vast, zonder enige twijfel, want Spirit heeft de opdracht gegeven om het uit te voeren. En Spirit heeft de leiding over alles, ook over het tijdstip. Het zal niet onthuld worden tot het moment er is. Zo zal het zijn.

Wéét.

De Blue Spirits

 

VOLGENDE