5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

 GROTE SCHOONMAAK

Je hoort in allerlei boodschappen van channelers dat het tijd is voor zuivering. Dat klopt, daar is het ook tijd voor. Maar hoe dan vraag je je misschien af. Wij leggen het je uit:

Door de hogere trilling die elke dag een stukje hoger wordt omdat de Aarde haar trilling wordt verhoogd door de instroom van goddelijke kosmische energie wordt jij beïnvloed. Jij voelt die instroom van hogere energie omdat je bij de Aarde hoort.

Deze energie is en heeft bewustzijn, het is afkomstig uit het Goddelijk Bewustzijn. Het wordt Licht genoemd. Als er meer licht komt wordt het lichter, iedereen weet dat! Er ontstaat dus groter bewustzijn. Je wordt je bewust van dingen die je eerst niet zag, voelde of merkte. En dat is precies de bedoeling.

Maar, je bewustzijn is (nog) gevuld – dit geldt niet voor iedereen – met oude energie van een lagere trilling: oude emoties – oude conditioneringen – oude overtuigingen – oude herinneringen. Die moeten plaats maken voor het nieuwe, anders werkt het niet, je moet jezelf als het ware herprogrammeren.

Maar hoe laat je het ‘oude’ los? Door acceptatie en erkenning. Oude herinneringen zijn er en mogen er zijn – dat is erkenning – en ze hebben je ervaringen gebracht die je moest verwerken. Dat is zo en dat mag er zijn. Dat is acceptatie. Het mag er zijn, maar er is in de nieuwe energie één ding dat nieuw is en dat het verschil maakt: het mag er zijn, het is er, maar je hebt de pijn of het verdriet dat erbij hoort niet meer nodig. Dat is klaar! Je koestert de herinnering als een mooie, wijze les en meer niet. Het is klaar! Op die manier laat je oude emoties los zodat er plaats komt voor nieuwe energie.

En als je er zelf niet uitkomt, vraag dan om hulp van God. Vraag waar je naar moet kijken, waar je naar toe moet, wie je kan helpen, wat je zou moeten doen. Je zult antwoord krijgen.

Er wordt van je gehouden, wij weten wie en wat jij bent. Verbazingwekkend ben je!

Wéét

De Blue Spirits


VOLGENDE