5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIEHET BEWIJS DAT GOD BESTAAT

Andere energie. Afstand. Dat is wat jullie voelen. Er is nog wel begrip en compassie voor de mensen die leven op een andere trilling dan jullie, maar jullie kunnen niet meer doen alsof. Het is té ernstig wat er onthuld en naar buiten gebracht wordt. Het is té schokkend wat er in de wereld gebeurt. En dat niet alleen, jullie leven op een totaal andere frequentie die anderen niet meer kunnen begrijpen.

Er zullen twee soorten reacties op jullie energie komen: óf mensen zullen graag bij jullie willen zijn omdat het goed voelt óf mensen kunnen je frequentie niet verdragen en gaan je uit de weg. Jullie beseffen allemaal wat zich voor jullie ogen afspeelt en jullie realiseren je hoe ernstig het is en weten dat het nog niet voorbij is. Oh, er wordt hard gewerkt, maar het is zo complex dat het tijd vergt om het op te lossen.

Jullie leven nu op een totaal andere tijdlijn, de noodzaak van om een nieuwe wereld in te richten en de oude achter je te laten wordt gevoeld als een grote behoefte. Sommigen van jullie zijn al begonnen deze wereld op te bouwen.

Blijf altijd geloven en vertrouwen houden in de uitkomst. Het Licht heeft al gewonnen. De Creatieve Bron van Leven en Liefde kan niet verslagen worden. De verbinding met Spirit kan alleen uit v rije wil gesloten worden door de mens. Het is een Gouden Koord en kan niet verbroken worden, het kan alleen ontkend worden. Daarom kan er ook geen ziel verloren gaan, dat is onmogelijk, maar een ziel kan zichzelf wel afscheiden van de Creatieve Bron. Het raakt dan de verbinding vanaf haar kant kwijt omdat men het gouden koord niet meer voelt. En eigenlijk is dat heel ziel-ig.

Want door het esoterische Gouden Koord dat elke ziel bezit stroomt het Gouden Licht van God. Het is vol liefde, bewustzijn en compassie voor elk mensenkind. Het is voor iedereen in gelijke mate beschikbaar en het is gratis. Het enige dat een mens hoeft te doen is de deur van het hart openen om het gouden Licht binnen te laten. God respecteert de vrije wil die als geschenk aan iedereen gegeven is en niemand zal ooit gedwongen worden om de deur te openen. Daarom zal er ook nooit bewijs gegeven worden van het bestaan van God, want het bewijs dat ben jij zelf. Het wonderlijke, onzichtbare wezen dat in jouw lichaam woont is het bewijs dat God bestaat.

De Meester door Pyts Boschma