5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

HET MULTIDIMENSIONALE GEVOEL

Voel je het? Ervaar je het als ongemak of klachten van allerlei symptomen of maakt het je blij dat je de enorme kosmische instroom van energie weer ervaart op dit moment? Als je in een hogere trilling komt, dus bewuster bent, dan zul je de energie herkennen en blij zijn. Joepie, we gaan weer omhoog. Je zult het in je lichaam voelen want er wordt weer oude energie uit je cellen geduwd en je DNA wordt weer naar een hogere frequentie getild.

Ach, jullie leven in zulke unieke en bijzondere tijden en jullie maken je zoveel onnodige zorgen. Alles is goed, alles komt anders dan je denkt, want je kunt niet bedenken wat er gaat komen, je kunt je de schoonheid ervan niet voorstellen omdat je die op Aarde nog nooit ervaren hebt. Maar als wij je nou vertellen dat jullie allemaal beschermd zijn? Dat er op jullie gepast wordt omdat jullie het Licht zijn?

Wij begrijpen dat het niet gemakkelijk is om nu op Aarde te leven, maar ook dit is bewustzijn, het is iets dat je moet voelen tot in de kern van je wezen. Het is een gevoel, de 5 e dimensie is een geestelijke dimensie, het is geen fysieke plaats, nog niet zolang de Aarde nog onderweg is naar haar nieuwe plek in het universum. Dan zal alles multidimensionaal zijn.

De 5 e dimensie is een ervaring van je gevoel, het is de sensatie dat alles anders voelt: lichter, kalmer, mooier, vrediger en prachtig. Er zijn korte of langere momenten dat sommigen van jullie het ook daadwerkelijk zien. Het is alsof alles anders ‘trilt’, het zonlicht, de lucht, je gevoel, de sfeer. Niet iedereen kan dit al, maar er zijn al mensen onder jullie die dagen achter elkaar in deze dimensie, deze trilling zijn. Het is een geluksgevoel dat van binnenuit komt. Je kunt het niet leren, je kunt het niet afdwingen, het komt naar je toe als je trilling hoog genoeg is. Het brengt een glimlach op je gezicht alsof je stilletjes geniet, alsof je stilletjes verliefd bent.

De 5 e dimensie is een tintelende sensatie in je lichaam die verstilling brengt. Je wilt alleen maar ‘zijn’.

Het is een misvatting dat je de 5 e dimensie kunt bereiken door hard werken aan jezelf, veel meditatie of gebed, rituelen en affirmaties. Ze helpen je concentratie, ze helpen je focussen, maar het allerbelangrijkste op dit moment is dat je ruimte maakt in je geest en daarmee in je bewustzijn. Al het oude mag – moet zelfs – eruit, het neemt de ruimte in beslag waar de nieuwe energie moet komen. Daarom komen er bij elke nieuwe instroom van energie ook zoveel emoties en oude pijnen en herinneringen vrij. Het is nodig dat je je verleden onder ogen ziet en accepteert dat alles is zoals het is. Alle herinneringen die boven komen drijven hebben je gemaakt tot wat en wie je nu bent. Sterk en vol bewustzijn. Maar je hebt de pijn en het verdriet ervan niet meer nodig, alleen de herinnering blijft en de kracht die je erdoor gekregen hebt. Zegen je herinneringen, wees dankbaar voor de wijsheid die het je gebracht heeft en open je hart voor nieuwe mooie ervaringen die weer herinneringen zullen worden. Maar dit keer zonder pijn en verdriet.

Hoe meer je accepteert en daarmee loslaat, des te meer ruimte er is voor de hogere energie die binnen komt. Het oude is voorbijgegaan, het nieuwe is gekomen. Zie, alles wordt nieuw! Je bent liefde, je bent licht, je bent bewustzijn, je bent sterk en wijs. Alles is goed. Wij houden van jullie allemaal.

Wéét!

VOLGENDE