5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

HET VERSCHIL


Er is twijfel aan het ontstaan onder de mensen van het Licht. Twijfel of het wel goed komt, twijfel of het Licht wel sterk genoeg is. Jullie zien heel veel duistere zaken aan het licht komen, maar jullie zien er niets van terug in jullie dagelijkse illusie. Daarom slaat de twijfel toe. Toch is het antwoord op deze twijfel al in onze eerste woorden gegeven: er komt heel veel aan het licht. En het wordt gezien.

Twijfel niet meer, zet twijfel uit je gedachten. De energie van de nieuwe tijd is sterk, manifestatie gaat veel sneller dan in de oude energie. En twijfel manifesteert zich in tegenstrijdige berichten. Bij twijfel raak je je rotsvaste zekerheid in de uitkomst kwijt. De uitkomst dat het Licht sterker is en dat de strijd met het duister al uitgespeeld is. De uitkomst stond al vast toen de Creatieve Bron de opdracht gaf de Aarde en daarmee de mensheid dichter naar zich toe te trekken in een hogere trilling.

De Creatieve Bron zei: “Er moet Licht zijn – en er was Licht’. De Aarde als bewust levend wezen – onze levende planeet – heeft haar Schepper om hulp gevraagd haar vrij te maken van mishandeling. En die kreet om hulp is gehoord en verhoord. De planeet is naar een hogere trilling in het universum gebracht. Het proces van deze ascensie van de Aarde is al 29 jaar gaande en zal nog ongeveer 7 jaar duren. Besef je welk jaar dat zal zijn?

Het is de Divine Reset – de Goddelijke Herstart!

In de hogere trilling kan de lagere niet bestaan, we hebben het al vaker gezegd, maar kunnen het niet vaak genoeg herhalen, het is een essentieel verschil. Heb je gemerkt dat mensen hun duistere kant niet meer kunnen verhullen, dat je er dwars doorheen kijkt en het gewoon weet? Dat is de hogere trilling. De sluier is verdwenen, de lagere dimensie kan niet door de sluier heen kijken naar de hogere dimensie omdat de juiste frequentie ontbreekt. Maar de hogere trilling heeft vrij zicht op de lagere trilling en alles wordt gezien en gevoeld en daarmee bekend.

Als je in staat bent om in de hogere trilling en frequentie te blijven kijk je dwars door alle duisternis, het lost op, wordt transparant door de aanwezigheid van het Licht. Helaas zorgt het er ook voor dat mensen met een lagere trilling je gezelschap niet zo prettig meer vinden, ze kunnen zichzelf niet meer verschuilen. Besef je wat dit betekent? De hogere trilling manifesteert zich door de mensen met een hogere trilling. Begrijp je dat het heel belangrijk is dat je in deze trilling blijft zodat het Licht verankerd blijft?

Blijf zoveel mogelijk uit de wereld waar je dwars doorheen kijkt, laat zien dat je op een andere manier denkt en leeft. Mijd alles dat je uit de hoge trilling trekt, laat je niet verleiden tot reacties maar glimlach alleen maar. Jij bent het Licht en jouw Licht is nodig.

De Blue Spirits door Pyts Boschma