5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


HOE ZIT HET MET DIE 4 e DIMENSIE?

Jullie zijn geascendeerd, verschoven van de 3 e naar de 5 e dimensie omdat de Aarde haar plaats in die dimensie ingenomen heeft. Maar hoe zit het dan met de 4 e dimensie? Waarom heeft niemand het daarover? Wat is er mee?

De 4 e dimensie is een overgangsdimensie, een tussenfase. En jullie mogen er niet blijven omdat het niet de juiste plek voor jullie is, want het is de voorbereidende fase waarin je de 3 e dimensie van je afschudt en je voorbereid op de 5 e dimensie die jou langzaam maar zeker bereikt in je bewustzijn. Het is de dimensie van Liefde en Eenheid die bedoeld is voor de mensheid.  

Daarom is het zo ontzettend belangrijk om je trilling hoog te houden. In de 5 e dimensie is alleen maar liefde mogelijk en waar liefde is kan angst niet bestaan.

Wij beseffen dat er mensen zijn die deze informatie te zweverig vinden, te ver gezocht. Maar wij verzekeren dat alles dat zich op Aarde afspeelt te maken heeft met de derde, vierde en vijfde dimensie, met levensenergie, met DNA en met de Verbinding met God of Spirit. En dit zijn de dingen die de mens bezit. Het ascensieproces is een geleidelijke verandering van je bewustzijn door de instroom van steeds hogere frequenties en energie die in je cellen opgenomen worden. Dat is prima, dat is niet voor niets, want als je té snel teveel energie zou ontvangen zou je erg veel last kunnen krijgen van ascentiesymptomen.  Alles is goed.

Spirit heeft de opdracht gegeven om de Aarde en de mensen die op haar leven vrij te maken door de vrije wil te waarborgen en, samen met het sterrenstelsel, naar een hogere trilling in het heelal te brengen. Daar zijn jullie inmiddels aangekomen doordat de Aarde haar plek heeft bereikt. Het kan niet anders zijn dan dat de mensheid met haar mee evolueert naar een staat van liefde en licht, schoonheid en eenheid. Ontvang alle energie die vanuit de kosmos naar je toestroomt, want het zal je alleen maar het allermooiste, allerliefste en allerhoogste geven.

Wéét!

De Blue Spirits


VOLGENDE