5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

ILLUSIES

Je wilt weten hoe het in de wereld gaat? Je kent het antwoord al, het wordt je keer op keer gegeven: het Licht is de grootste en sterkste Kracht. Het duister is afkomstig uit de dualiteit, het Licht uit de Eenheid. Zegt dat genoeg? Jullie willen eerst zien en dan geloven, maar kunnen jullie ook geloven zonder te zien? Geloven jullie het (nog) wel?

Laat je op geen enkele manier, op geen enkel gebied angst aanjagen, laat je met niets in dat angst bevat. Het dempt je Licht, het verlaagt je bewustzijn.

Een bewust mens (Lichtmens) ziet, voelt en wéét! Er zijn dingen in de wereld gaande die je niet ziet. En je ziet dingen die niet echt zijn maar een illusie. Het enige kompas dat je hebt zit binnen in jou en het is sterker dan alles in de wereld. Het is van een Hogere Orde.

De driedimensionale werkelijkheid is maakbaar, manipuleerbaar en veranderlijk. De wereld van Licht is onvoorwaardelijke Liefde. Hoe zou het zijn als je in een wereld van onvoorwaardelijke Liefde zou leven? Hoe zou je je voelen?

Kun je het voelen? Hou dat gevoel dan vast voor jezelf. Je hoeft alleen maar dagelijks in dat gevoel te stappen en het zal er zijn. De vijfdimensionale werkelijkheid maakt het mogelijk om dit te ervaren. Ga door je dag, door de wereld met deze zekerheid en je zult het uitstralen door je lichtvoertuig, je Merkabah. De mensen zullen het voelen en ze zullen zich afvragen waar jouw glans vandaan komt, want je zult van binnen uit stralen lief kind van God. Je Licht zal te zien zijn.

Op deze manier kun je een engel in deze wereld vol angst en zorgelijkheid zijn. Een Engel vol liefde, kalmte en rust.

Het leven is een keuze en jij bezit de vrije wil om te kiezen.

Wéét. 

Volgende