5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

JIJ BENT HET VERSCHIL

Er zijn mensen onder de lichtwerkers die beginnen te twijfelen of er ooit nog een tijd komt waarin iedereen wakker zal zijn. Het is natuurlijk alleen maar menselijk dat je soms even twijfelt, een kort moment waarna je innerlijk stem het weer overneemt en je influistert: ‘Ik weet het zeker, alles komt goed’.

Je aandacht en focus op een absoluut vaste en zekere uitkomst van deze strijd tussen licht en donker is nodig voor alle mensen in je omgeving. Jij bent de Lichtdrager voor iedereen die je kent of tegenkomt. Misschien zie je jezelf niet op die manier, misschien merk je niets aan anderen, maar je hebt geen idee wat de ander voelt als zij jouw kalme, vaste Licht voelen. Jij bent het verschil in de wereld, jij bent het Licht.

Er is al zoveel gezegd en geschreven door de channelers en mediums, de Lichtwerkers die de taak op zich hebben genomen om het bewustzijn te versterken, dat het bijna lijkt alsof de woorden steeds bekender worden, steeds herhaald worden. Ik zeg je dat dit ook nodig is voor de kracht van het bewustzijn.

Als je in jouw omgeving weerstand tegenkomt omdat je steeds weer herhaalt wat je weet, als je je kennis deelt, word dan niet moedeloos, schenk geen aandacht aan de weerstand van anderen. Blijf je eigen authentieke zelf, als je de behoefte hebt om te vertellen wat je weet volg dan je hart. En als je de behoefte hebt om te zwijgen, wees dan stil. Jij bepaalt óf en hoe je reageert in elke situatie.

De Lichtwerkers van het eerste uur, de wegbereiders en richtingaanwijzers weten als geen ander hoe groot de weerstand kan zijn, zij zijn er mensen in hun leven door kwijtgeraakt. Maar, het heeft hen nooit aanleiding gegeven om ermee te stoppen, zij begrijpen wat hun taak is, vaak al vanaf jonge leeftijd. Zij doen dit werk omdat zij weten hoe belangrijk het is, vaak hebben zij hun zielsfamilie gevonden en anderen achtergelaten.

Neem een voorbeeld aan hen, zij geven nooit op, zij zullen pas stoppen als het ‘werk’ gedaan is. Zij hebben alle hulp nodig die je hen maar kunt geven, want zij zien jou, een zielsverwant die het Licht komt helpen versterken. Wees een Lichtdrager, net als zij.

Zeg tegen je gidsen, begeleiders, engelen en God: ‘Hier ben ik, vertel me alsjeblieft wat ik moet weten, vertel me alsjeblieft wat ik moet doen. Dank je dat je me gehoord hebt’.

Door deze woorden gericht uit te spreken geef je aan dat je graag aan de hand meegenomen en geleid wilt worden. Door deze woorden laat je weten dat je bereid bent een instrument voor het Licht te zijn. Je bent gelangrijk, je naam is bekend, wij weten wie je bent. Laat je meevoeren op de lichtgolven van hen die klaarstaan om van je te houden. Er wordt op je gewacht.

De Meester door Pyts Boschma