5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIENAMASTE

De God in mij groet de God in jou, dat is wat het woord Namaste betekent. Wie kent het niet, iedereen heeft het wel eens gehoord of gelezen.

Maar, die God in jou en mij, waar zit die dan? In het hart? In je hoofd? Is God het leven dat door je stroomt? Is er een exacte plaats aan te wijzen waar God in ons zit c.q. woont?

Já dus! Maar wáár dan?

Het antwoord is verhelderend: God bevindt zich in je cellen als triljoenen deeltjes DNA. En, jouw DNA is uniek. Jij bent daarmee een uniek deel van God. En ieder ander mens net zó.

Alle triljoenen deeltjes DNA in je cellen vormen je complete DNA en je DNA creëert je veld van bewustzijn in en om je heen. Het veld van bewustzijn communiceert met je lichaam, met je ‘smart body’, of je intelligente lichaam. Het ontvangt boodschappen van je veld van bewustzijn, van je DNA en daarmee van God.

Kun je in gesprek met God in jou? Jazeker! Als God door middel van je DNA in je veld van bewustzijn is, dan kun je tegen God praten en je zult ook antwoord terug krijgen.

Je hoeft God niet buiten jezelf te zoeken als een Kracht in het Universum, alhoewel God dat natuurlijk ook is en daarboven nog veel meer. Deze Universele Kracht communiceert met alles dat de boodschappen ontvangen kan, dus het communiceert met jouw veld van bewustzijn en daarmee met je smart body.

Maar waarom zou je God buiten jezelf zoeken als God binnen in jou is? Dat maakt alle aanbidding en verering overbodig, tenzij je ook in staat bent om jezelf te vereren en aanbidden. Maar ho, wacht even, ons wordt steeds gezegd dat we onszelf moeten eren als deel van God? Ja, maar eren is iets anders dan vereren.

Je hoeft alleen maar naar binnen te keren en in gesprek gaan met dat wat in jou is. Reken erop dat er antwoorden zullen komen, misschien op een andere manier dan je verwacht, maar ze zullen komen totdat je de Stem van God in jezelf leert herkennen.

Je kunt dus in contact komen met God in jezelf. Je zou kunnen zeggen: ‘God in mij, ik ben er, ik luister, vertel me alsjeblieft wat ik moet weten’.

En luister dan, luister, luister ……….

Dat is alles en het is niet moeilijk. Kan het zo simpel zijn? Jazeker, wéét!

Door Pyts

Geïnspireerd op de woorden van Kryon in de channeling: Kryon – Message from Star 1.11.11

Delen is het Licht versterken. 


VOLGENDE