5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


NIEUWE ENERGIE

Heb je gemerkt dat je steeds gevoeliger wordt voor allerlei soorten energie? Door de verhoogde kosmische trilling en zonne-energie is ook jouw frequentie omhoog gegaan en daardoor kan het zijn dat je niet meer zo resoneert met bepaalde mensen, soorten voeding, verzorgingsartikelen, medicijnen enz. als vroeger. Er zijn veel voorbeelden te geven: zo kun je plotseling enorme trek krijgen in iets waar je vroeger niet veel om gaf en andersom of dat je een afkeer hebt van dingen die je vroeger lekker vond.

Dit geldt ook voor de energie van mensen om je heen. Je kunt voor grote veranderingen komen te staan in je sociale kring, maar bedenk dat alles dat niet bij jouw trilling past verdwijnt. En dat is soms compleet vanuit het niets zo het schijnt.

Als je een gevoelsmens bent kan het heel verwarrend zijn, want het kan gemeen pijn doen als je iemand kwijt raakt die je dierbaar is, daarvoor ben je een mens van liefde en licht, je voelt veel en diep voor anderen. Soms kom je erachter dat je meer om hen gegeven hebt dan zij om jou. Ook dat doet pijn, maar blijf maar gewoon van hen houden zoals je altijd hebt gedaan. Er komt – binnenkort – een andere tijd, alles is goed, het geestelijke koord tussen mensen dat eenmaal uitgerold en vastgehecht is blijft altijd bestaan tussen mensen ook al is er afstand.

Weet in jezelf zeker dat alles goed is en goed komt. Dit volledige vertrouwen heb je nodig in deze moeilijke tijd. De Kracht is in jou, de Liefde is in jou, het Licht is in jou en ook in alle anderen ook al beseffen sommigen het niet. Vraag Spirit in jou om hulp, steun en leiding, alles zal je gegeven worden, want dat is de belofte.

Wéét.

De Blue Spirits 


Volgende