5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


OUDE ZIEL

·        Denk je dat je een gevorderde ziel hebt?

·        Heb je het al eerder gehoord?

·        Geloof je in reïncarnatie?

Als je dat het geval is, zul je waarschijnlijk genieten van het lezen van dit artikel.

WAT IS REÏNCARNATIE?

Reïncarnatie is het filosofische concept dat een persoon in staat stelt om na elke biologische dood een nieuw leven te beginnen in een ander fysiek lichaam. Sommigen zeggen dat zij die gereïncarneerd zijn - verschillende levens hebben gehad -  terwijl sommigen geloven dat zij in hun leven iets gemeenschappelijks delen. Misschien heeft dit iets te maken met de gevorderde zielen.

WAT IS EEN GEAVANCEERDE ZIEL?

Gevorderde zielen zijn verlichte individuen die in dit leven incarneren met een specifiek doel en missie - om hun omgeving  te verheffen tot Licht en Zelf-afstemming op de Bron.

Anderen noemen ze liever oude zielen omdat ze meerdere keren in deze wereld zijn geïncarneerd in vergelijking met anderen. Het zijn zielen die zijn geëvolueerd naar een meer gevorderde staat van spirituele kennis, bewustzijn en balans.

HOE HERKEN JE EEN GEAVANCEERDE ZIEL?

Gevorderde zielen bezitten karakteristieken die veel verschillen van gewone menselijke wezens. Ze manifesteren zich verder dan conventionele wijsheid.

Geavanceerde zielen hebben deze 14 eigenschappen:

1. Ze hebben een indringende blik.

Wanneer gevorderde zielen je aankijken, heb je het gevoel dat ze door je ziel kijken. Hun blik is zo diep dat het diep in je kern doordringt. Hun ogen zijn stabiel en bewegen niet veel. Ze zijn zich volledig bewust van wat er in en buiten je zit. Hun ogen schijnen met het licht van diepe vrede, mededogen en wijsheid.

2. Ze hebben een zachte en geruststellende aanraking.

Hun aanraking is heel licht op de huid en lijkt genezing te brengen voor iemand die problemen heeft in verschillende aspecten van het leven.

3. Ze hebben een zachte en rustgevende stem.

Wanneer ze spreken, doen ze het met diepte en verfijning in de stem. Ze zijn niet luid. Ze bieden instructies die wijs en vrij van tegenstrijdigheden zijn, hoewel ze soms in tegenspraak zijn met wat jij denkt dat het beste voor je is. Toch weten ze beter waar je leven naartoe gaat. Wanneer gevraagd, zijn hun antwoorden waarheid en brengen ze helderheid die je verwarringen elimineert. Ondanks hun vriendelijke karakter zijn ze ook stevig in hun overtuigingen en beslissingen.

4. Hun aura is erg diep en stil.

Ze ademen een sfeer van rust uit. Hun aanwezigheid is zeer geruststellend en zorgt ervoor dat je je op je  gemak en ontspannen voelt. Ze zijn zo rustig dat je merkt dat je je zo in vrede voelt met hen alsof niets negatiefs die vredigheid kan verdrijven. Hoewel ze meestal stil zijn, zijn ze energetisch zeer aanwezig.

5. Ze zijn oprecht in al hun interacties.

Omdat gevorderde zielen diep bewuste  wezens zijn, handelen en spreken ze met oprechtheid en geruststelling. Je zou niet kunnen verwachten dat het onwaar wat ze vertellen, omdat hun geest wordt geleid door wijsheid en innerlijk weten.

6. Zij wijzen graag de weg, maar leggen nooit op.

Ze laten anderen het pad naar verlichting zien op een manier die niet imponerend is. Ze leggen nooit op hoe goed ze waren en hoe fout anderen kunnen zijn.

7. Ze geloven in de Eenheid en verbondenheid van alle dingen.

Voor hen komt alles van slechts één Bron en verbindt slechts één Geest ons allemaal. Hun waarneming van de wereld gaat over grenzen heen, voorbij huidskleuren en overtuigingen. Hun geest is grootmoedig en voelt zich verbonden, zelfs met de vogels in de lucht en de vissen van de zee.

8. Ze zitten comfortabel in hun vel.

Waar je ook een geavanceerde ziel plaatst, ze hebben de neiging om goed bij hun omgeving te passen. Ze verliezen nooit hun identiteit, ongeacht waar je hen neerzet. Ze voelen geen schijn van vernedering of afgoderij.

9. Ze geloven alleen in "wat is".

Voor hen is er geen positief of negatief, alleen wat is. Ze staan ​​boven de aantrekkingskracht van tegenstellingen, want ze leven in non-dualiteit. Ze bestaan ​​in zowel de Al-heid als de Niets-heid. Hun leven is een voortdurende reis in alle rijken of dimensies.

10. Ze zijn niet materialistisch.

Ondanks hun fysieke behoeften, bezwijken ze niet voor luxe en extravagantie. Ze streven er alleen maar naar om comfortabel te leven terwijl ze hun zaken op Aarde doen. Ze zijn zich volledig bewust van hun tijdelijke fysieke bestaan, dus gedijen ze in een eigen egoloze wereld. Ze weten dat ego een illusie is, een nep-zelf en omdat ze zich niet identificeren met een dergelijk ego, wordt hun leven er niet door verzwakt.

11. Ze zien er jonger uit.

De wisselvalligheden van het leven raken hen niet. Hun lichaam voelt lichter aan, ze hebben minder rimpels en een mooiere huid.

12. Ze hebben "alleen" tijd nodig.

Het hoort absoluut bij de levensstijl van een gevorderde ziel om te kunnen rusten, bijtanken, op te laden en verbinding te maken met de Bron. Een rustige tijd met zichzelf houdt ze geestelijk sterk en geaard.

13. Ze ontspannen en laden zichzelf op in de natuur en verbinden zich met de dieren.

Hun meest favoriete retraite is tijd doorbrengen in de natuur. Er gaat niets boven de frisheid en rust die de natuur met zich meebrengt. Ze beschouwen de natuur als een geest die diep reageert op hun eigen geest. Dieren reageren gretig op hen, alsof ze elk woord verstaan ​​dat een gevorderde ziel zegt. Zelfs de meest woeste dieren lijken hun afweer in hun aanwezigheid neer te leggen.

14. Hun liefde is hun kompas.

Ze houden niet van iemand omdat het juist is. Ze houden van  iemand omdat dat is wat ze zijn. Liefde zit  in hun genen. En deze liefde is het belangrijkste hulpmiddel dat ze gebruiken om anderen op het juiste pad te brengen.

Ben jij een gevorderde ziel als je dit zo leest? 


Verder naar OUDE ZIEL INFORMATIE


Terug naar BEWUSTZIJN