5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


PARALLELLE DIMENSIES OF UNIVERSUMS

Als je iets uit de spiritualiteit niet begrijpt, dan hoef je je niet gefrustreerd te voelen, dan is het gewoon niet jouw ‘ding’.

Persoonlijk heb ik jarenlang het concept van parallelle dimensies of universums niet begrepen. Oh, ik las erover, mensen spreken erover, maar ik kon er helemaal niets mee, ik had geen enkel referentiekader. Het zij zo.

Nog niet zo lang geleden viel het ‘kwartje’, ineens wist ik wat het was en op dat moment snapte ik het pas. En dat komt door het proces dat we nu op Aarde meemaken, het is de ascensie van de 3e naar de 5e dimensie.

In de 5e dimensie is het vredig, stil, gelukzalig, blij en boven alles liefdevol. Het is de eenheid voelen van alles dat bestaat en weten dat je er een deel van bent. Het is een heerlijke plek om te ‘zijn’ en het is een bewustzijnstoestand. Maar er is ook een andere dimensie, nog steeds, en daar heerst veel angst, rumoer, tweedeling, zelfs agressie, oordeel, somberheid en kille liefdeloosheid met soms zelfs boosaardigheid. Het is een plek waar je niet meer graag wilt ‘zijn’ als je het andere ‘zijn’ hebt ervaren.

Deze twee ‘zijnstoestanden’ bestaan nu naast elkaar op Aarde, dit zijn parallelle dimensies. Er zullen ongetwijfeld meerdere zijn, maar die laat ik maar even rusten, dat lijkt me beter op dit moment.

Door Pyts 


VOLGENDE