5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


STEL DAT ..............

Wij kunnen je telkens weer bemoedigende boodschappen geven en dat doen we met een diepe liefde voor jullie allemaal. Jullie engelen en spirits zijn altijd bij jullie, in jullie, om jullie heen. Jullie zijn nooit alleen, je bent altijd beschermd en altijd veilig. Je wordt niet beoordeeld of veroordeeld, wij hebben geen kritiek op je, wij vinden je belangrijk en absoluut de moeite waard, want je bent deel van God, onze Heer en Schepper, de Creatieve Bron.

Als je blij bent, zijn wij ook blij. Als je boos bent, moeten we glimlachen om je vuur. Als je huilt slaan we onze armen om je heen en fluisteren we woorden van liefde en troost. Als je slaapt vouwen we onze vleugels om je heen als een beschermende cocon waarin je heerlijk slaapt. Je kunt ons voelen, horen, sommigen kunnen ons zien, maar wij zijn er. Altijd!

Stel je eens voor dat je ons ineens zou kunnen zien. Ieder van jullie heeft zeven begeleiders, stel je eens voor dat je ze van iedereen zou kunnen zien. Stel je eens voor dat je aan het wandelen bent en wij zouden plotseling om je heen staan. Hoe zou je dan reageren? Wij zijn daar eigenlijk best wel benieuwd naar. Zou je je op je gemak voelen? Zou je schrikken? Zou je de neiging hebben om weg te rennen? Zou je blij zijn? Zou je ons omhelzen? Wat zou je doen als je ons nu zou kunnen zien?

Nu wij dit zo aan je voorleggen, begrijp je dan ook dat het beter voor je is dat je je soms niet van onze aanwezigheid bewust bent? 😊

Maar nog even dan: zou je je vrij voelen? Zou je niet constant om bevestiging of goedkeuring onze blik zoeken? Zou je je eigen leven durven leiden en je eigen beslissingen durven nemen? Zou je je onafhankelijk voelen?

Er zijn altijd mensen geweest door alle eeuwen heen die ons wél kunnen zien. Zij zijn nodig om bestaan bekend te maken aan degenen die ons niet kunnen zien. Zij brengen onze boodschappen over. Net zoals er altijd mensen zijn geweest die onze woorden kunnen horen. En er zijn ook altijd mensen geweest met helende gaven, die wisten wat energie is en hoe ze het door moesten geven als genezende kracht.

De Grote Geest – de Heilige Geest – waait waarheen Zij wil, Ze is niet te vangen, op te eisen in exclusiviteit, weg te stoppen, te ontkennen, als eigendom te claimen. Zij staat boven de mens als machtigste Kracht in het Universum.

Stel dat de dag komt dat jullie het allemaal kunnen zien. Letterlijk!
Die dag komt en jullie gaan het meemaken. Daarvoor ben je hier!

De Blue Spirits door Pyts Boschma